Food Smoothies

Why models should consume the beautyfood: Aloë Vera

Aloë Vera is een plantje die eigenlijk ieder model in huis moet hebben. Een paar keer per week een smoothie met Aloë Vera heeft namelijk veel positieve effecten op je lichaam:

* Het verbetert je huidconditie (goed tegen acne, psoriasis, eczeem, ontstekingen etc.)

* Het is een reguleert je bloedsuikerspiegel en hormoonhuishouding.

* Het zorgt voor soepelere gewrichten.

* Het is een booster en beschermer tegen allerlei bacteriële, virale en schimmelachtige kiemen.

* Het is een krachtige en constante energiebron, die een fantastische invloed heeft op je lichaamsgewicht en het verkrijgen van meer spiermassa.

* Het werkt als een pre-biotica en lost het slijm binnen in de darmen op waardoor je voedingstoffen beter worden opgenomen.

Aloë Vera is alleen niet erg lekker voor orale consumptie. Doe het dus niet zomaar in je smoothie, zorg ervoor dat je het combineert met een zoetstof zoals dadels, stevia, maple sirop, honing etc. om de bittere smaak weg te nemen.

Koop de Aloë Vera bij de biologische winkel, hier verkopen ze vaak een groot blad of schaf je eigen plantje aan. Om de gel te bemachtigen kies een blad zonder witte stippen of vlekken. Snij het blad open langs de zijkanten en schrap de gel eruit.

Mijn Aloë Vera Beauty Smoothie:

* 1 cm Aloë Vera

* 2 rode bieten

* 1 appel

* 2 verse zachte dadels

 

Liefs Merel

The Green Happiness

Voedingsdeskundigen van Model Workout. Ze zijn werkzaam bij ons als diëtisten en begeleiden hier modellen met hun voeding. Modellenwerk is topsport en voeding is een van de essentiële elementen waarin de modellen zich in dienen vast te bijten. Merel: ‘Een goed verzorgd lijf geeft zelfvertrouwen. Een optimale gezondheid bereik je door een optimale balans te vinden tussen je voedingspatroon en je dagelijkse bezigheden. Ik vind niets leuker dan mensen te mogen inspireren en helpen in hun zoektocht naar afvallen, gezondheid en (mede hierdoor) goed in hun vel zitten’. Merel en Tessa hebben samen The Green Happiness Je kan hen hier volgen op instagram: http://instagram.com/thegreenhappiness/

Plaats een reactie