Food Ontbijt

5 redenen om af en toe een fruitig ontbijtje te nemen!

Ik vind simpele fruitontbijtjes heerlijk in de morgen. Ze geven me altijd een kickstoot energie!

Maar hoe komt dat toch?

1. In de vroege morgen van 7 tot 11 doet je lichaam de zwaarste ontgifting. Wanneer je tijdens deze uren fruit eet wordt dit gebruikt voor verdere detoxificatie (ontgiftiging).

Wanneer je begint met het eten van zwaar te verteren voedsel, stopt je lichaam met het ontgiftigen en gaat je lichaam het zware eten verteren (en dat is zonde want de ontgiftiging zorgt voor vernieuwing van cellen die je uiteindelijk mooier maken)

2. Fruit als ontbijt is de perfecte manier om je lichaam langzaam te laten ontwaken en je spijsvertering en metabolisme te verhogen.

3. De vezels uit het fruit reinigen je dikke darm hierdoor krijg je een licht en fris gevoel, klaar om de dag te starten!

4. Wanneer je genoeg fruit eet als ontbijt, heb je geen koffie nodig! De natuurlijke vruchtsuikers houden je hersenen scherp en energiek!

5. Wetenschappelijk is aangetoond dat mensen die alleen fruit eten als ontbijt slanker, gezonder en productiever zijn tijdens de dag.

Liefs Merel

The Green Happiness

Voedingsdeskundigen van Model Workout. Ze zijn werkzaam bij ons als diëtisten en begeleiden hier modellen met hun voeding. Modellenwerk is topsport en voeding is een van de essentiële elementen waarin de modellen zich in dienen vast te bijten. Merel: ‘Een goed verzorgd lijf geeft zelfvertrouwen. Een optimale gezondheid bereik je door een optimale balans te vinden tussen je voedingspatroon en je dagelijkse bezigheden. Ik vind niets leuker dan mensen te mogen inspireren en helpen in hun zoektocht naar afvallen, gezondheid en (mede hierdoor) goed in hun vel zitten’. Merel en Tessa hebben samen The Green Happiness Je kan hen hier volgen op instagram: http://instagram.com/thegreenhappiness/

Plaats een reactie