Food Smoothies

Groene Smoothies & Detox

Niemand kijkt meer vreemd op als ze iemand ermee zien rondlopen, in elke hippe tent in Amsterdam kun je ze krijgen en zelfs de Albert Heijn doet mee! Waar we het over hebben? Groene smoothies natuurlijk! Waarom is dat nu zo hot dan? Zo’n groen sapje ziet er op het eerste gezicht namelijk helemaal niet zo aantrekkelijk uit… Maar laat de kleur je niet afschrikken, mooi groen is niet lelijk!

Waarom zijn wij zo’n fan van de groene smoothie?

heartOngemerkt krijg je een heleboel vitamines, mineralen, antioxidanten en andere voedingsstoffen binnen.

heartZelfs de moeilijkste groente eter krijgt zo zijn dagelijkse portie binnen.

heartJe voelt je zó snel beter door het drinken van groene smoothies.

heartHet is super gemakkelijk en in een handomdraai gemaakt.

heart​Met een lepel cacao er doorheen tover je gezonde sapje om tot een ‘little treat’.

Kijk uit, voor je het weet ben je verslaafd! Vooral als je ze een tijdje niet meer maakt en dan weer opnieuw drinkt merk je hoeveel je ze eigenlijk gemist hebt. Wat merk je dan?

Schoonheid van binnenuit:

 • Je huid begint te stralen
 • Je voelt je energieker (die kop koffie heb je niet meer nodig om de dag door te komen)
 • Je hebt minder zoete trek
 • De werking van je darmen worden gestimuleerd en je stoelgang verbetert
 • Afvalstoffen worden afgevoerd
 • Je immuunsysteem wordt versterkt (je bent minder vaak verkouden of grieperig door die dagelijkse vitamine boost)
 • Je wordt frisser wakker en met meer energie (mits je natuurlijk ook voldoende slaapt)
 • Je voelt je vrolijker, lekkerder in je vel en gelukkiger

Genoeg redenen toch om ook eens de blender uit de kast te halen en een smoothie te maken! Probeer onze classic ‘’Green Happiness’’ smoothie eens, er is geen betere manier om de dag te beginnen of die middag dip te verslaan.

The Green Happiness Smoothie

Ingrediënten:

 • ½ citroen
 • een grote hand spinazie
 • 1 sinaasappel
 • 1 banaan (zorg dat hij goed rijp is, dus bruine spikkels heeft)
 • 1 glas water

Doe alle ingrediënten in de blender, mix en geniet!

Smoothies zijn ideaal om een detox mee te doen. Je krijgt ontzettend veel voedingsstoffen en vezels binnen, en tegelijkertijd geef je jouw spijsvertering rust. Op die manier heeft je lichaam de kans om zich te ontdoen van opgehoopte gifstoffen en zich te herstellen. Kan jouw lichaam dat ook wel gebruiken? In ons Detox Plan vind je alle informatie die je nodig hebt om een detox te doen en alleen nog dit weekend ontvang je deze GRATIS bij aankoop van de Smoothie Guide! Ga snel naar www.thegreenhappiness.com/shop.

Love,

Merel en Tessa

The Green Happiness

Voedingsdeskundigen van Model Workout. Ze zijn werkzaam bij ons als diëtisten en begeleiden hier modellen met hun voeding. Modellenwerk is topsport en voeding is een van de essentiële elementen waarin de modellen zich in dienen vast te bijten. Merel: ‘Een goed verzorgd lijf geeft zelfvertrouwen. Een optimale gezondheid bereik je door een optimale balans te vinden tussen je voedingspatroon en je dagelijkse bezigheden. Ik vind niets leuker dan mensen te mogen inspireren en helpen in hun zoektocht naar afvallen, gezondheid en (mede hierdoor) goed in hun vel zitten’. Merel en Tessa hebben samen The Green Happiness Je kan hen hier volgen op instagram: http://instagram.com/thegreenhappiness/

Plaats een reactie