Food Overig Recipes

Energy bars

In onze laatste vlog gingen we aan de slag om al jullie sportende meiden te voorzien van een te lekkere en ook nog eens gezonde energy bar. Die kunnen we namelijk allemaal wel gebruiken voor het sporten (tijdens en na het sporten overigens ook). Hierbij het recept van onze energy hartjes heart

Ingrediënten:

  • 12 verse dadels (Medjoul)
  • 50 gram amandelmeel
  • 50 gram kokosrasp
  • Snufje citroenrasp
  • 50 gram moerbeien
  • Kokosbloesemsuiker (naar smaak)

Bereidingswijze:

  1. Doe de dadels samen met de amandelmeel, kokosrasp en citroenrasp in een keukenmachine. Voeg een klein beetje water toe en maal tot een gladde massa.
  2. Doe de moerbeien bij de mix en eventueel wat kokosbloesemsuiker naar smaak. Maal nog even kort fijn. Niet te lang, dan blijven de moerbeien zorgen voor een crunchy bite.
  3. Maak mooie vormpjes (zoals hartjes) van het deeg en bestrooi met wat extra kokosrasp. Zet even in de vriezer om hard te worden. Eet smakelijk!

Love,

The Green Happiness

The Green Happiness

Voedingsdeskundigen van Model Workout. Ze zijn werkzaam bij ons als diëtisten en begeleiden hier modellen met hun voeding. Modellenwerk is topsport en voeding is een van de essentiële elementen waarin de modellen zich in dienen vast te bijten. Merel: ‘Een goed verzorgd lijf geeft zelfvertrouwen. Een optimale gezondheid bereik je door een optimale balans te vinden tussen je voedingspatroon en je dagelijkse bezigheden. Ik vind niets leuker dan mensen te mogen inspireren en helpen in hun zoektocht naar afvallen, gezondheid en (mede hierdoor) goed in hun vel zitten’. Merel en Tessa hebben samen The Green Happiness Je kan hen hier volgen op instagram: http://instagram.com/thegreenhappiness/

Plaats een reactie