Basics My Model Workout Workouts

Hoe krijg ik mijn killerbody in 2 weken?

Toppers! Vandaag leggen wij jullie uit hoe je binnen twee weken een super strak, fit en healthy lijf gaat hebben!  Ideaal, right? Natuurlijk kan dat niet, maar succes kan je zeker behalen in twee weken! 

Misschien hebben jullie onze trainingsvideo’s al wel eens bekeken, dan weet je dat er op het platform heeeel veel verschillende video’s staan. Als je de juiste video’s in de juiste volgorde uitvoert, is succes écht binnen twee weken gegarandeerd! Let’s start with mission killerbody!

Uitleg Basic Series en trainingsfrequentie
De belangrijkste en tevens basis workouts om je gehele lijf strak te trainen en jezelf super fit te voelen zijn de volgende 3:

1.         Model Workout series 2014: Benen & Billen (Basic 1)
In deze workoutserie train je je benen en je billen.

2.         Model Workout series 2014: Upperbody (Basic 2)
In deze workoutserie train je je bovenlichaam.

3.         Model Workout series 2014: Total Body (Basic 3)
In deze workoutserie train je je gehele lichaam inclusief je conditie.
Deze series kun je vinden in het optie-menuutje onder Quick Workouts, zoals hier:

De Basic series zijn, zoals de naam al doet vermoeden, de basis van een gezond en fit lichaam. In elke Basic Serie vind je verschillende video’s die je allemaal achter elkaar dient uit te voeren.

Op dag 1 begin je met het trainen van je benen & billen. Omdat het voor jezelf niet echt fijn is om drie keer per week alleen je benen te trainen, ga je op dag 2 je bovenlichaam trainen (Basic 2: Upperbody & Core). Op die manier krijgen je benen op dag 2 rust. De derde dag is het de beurt aan je gehele lichaam (Basic 3: Total Body). Als je Basic 1,2 en 3 hebt volbracht begin je opnieuw met basic 1, ga je door naar basic 2 en ga zo maar door.

Nog beter is het als je ervoor kiest om 5x per week te trainen trainen. Doe dan op de vierde en/of de vijfde dag een Cardio Workout of een ab-serie. Ook deze vind je terug in het optie-menuutje zoals op de foto te zien.

Opbouw
In elke Basic Serie werk je door middel van verschillende oefeningen naar  de hoofdworkout toe. De hoofdworkouts worden op het platform de Model Workout  Series genoemd (3e video op de foto).

Het is belangrijk om eerst al je spieren goed op te warmen en je hartslag te verhogen voordat je met het echte werk begint. Dit doe je door middel van de Dynamic Stretch, de core- en balance video’s en de warming up. Als je dat hebt gedaan ben je klaar om te pieken in je Model Workout serie (de ‘’hoofdworkout’’). Daarna bouw je je hartslag weer rustig af door het trainen van je abs en eindig je met een stretch voor je spieren. Omdat je op deze manier traint verhoog je je metabolisme (stofwisseling), wat bijdraagt aan een versneld proces om bijvoorbeeld af te kunnen vallen.

Het spreekt voor zich dat, hoe vaker je traint, hoe sneller je resultaat ziet. Minimaal drie keer per week trainen is een vereiste om binnen twee weken resultaat te zien. Voel je dat de video’s te makkelijk worden voor je? Maak het direct moeilijker! In de video’s wordt meestal uitgegaan van 30 sec. per oefening. Kies ervoor om de oefeningen 40 sec. uit te voeren. Als je echt heel fit bent kun je dit zelfs opvoeren naar 50 sec.
Voeding
Het is belangrijk dat je naast je trainingen ook goed let op wat je eet. Model Workout is er niet om jullie uit te hongeren, integendeel! Veel trainen betekent goed, gezond en bewust eten. De juiste voeding bepaalt maarliefst 60% van je resultaat! Daarom hebben wij voor de pro-members een voedingsschema ontwikkeld dat perfect aansluit bij de lifestyle waarin je traint. Je ziet dan per dagdeel wat je moet eten om goed te kunnen trainen en het ook goed vol te kunnen houden.
Alleen voor modellen?
Wij krijgen vaak de vraag of Model Workout alleen voor modellen is. Wij begrijpen de verwarring, maar het antwoord is nee. Het is wel zo dat wij geïnspireerd zijn door modellen. Zij leven volgens een ontzettende healthy lifestyle en trainen veel om de juiste maten te behalen. Het My Model Workout platform echter is voor iedereen toegankelijk! Modellen(bureaus) hebben een eigen, afgeschermde omgeving tot hun beschikking. (Ben jij model en heb je dat nog niet? Neem contact op met jeroen@modelworkout.nl!)
Heel veel plezier met je workouts en kick some asses!!!!

Wil je ook aan de slag met je workouts? Begin hier! 

If you feel like quitting remember why you started!

Veel liefs,

Team Model Workout

Plaats een reactie