De vijf favorieten van Workouts

De favoriete oefeningen van model Nikki Steigenga

Nikki Steigenga won twee jaar geleden Holland’s Next Top Model en ze sleepte daarmee een contract bij modellenbureau Touché en de decembercover van Glamour in de wacht. Vraag jij je af wat ze nu doet?

Nikki is druk met trainen voor onze nieuwe workout video’s van Model Workout. Samen met Ashley van Girlslovehealthy en fitness model Martine kan je haar straks zien in de nieuwe video’s en vlogs en uiteraard zal ze voor een dosis sportmotivatie zorgen. Vandaag geeft Nikki ons haar 5 favoriete oefeningen.

1 The push up to plank

Met deze oefening train ik mijn core en mijn schouder en bil spieren. Ik doe deze oefening liever dan een gewone buikspieroefening.

2 Booty leg raise

Met deze oefening krijg ik nog mooiere billen! Rug recht houden en met korte bewegingen je been op en neer bewegen.

3 Vertical scissor

Ook met deze oefening train ik mijn core en tegelijk mijn benen. Deze oefening is relaxed en goed te doen als ik pijn in mijn onderrug heb.

4 Abs attack

Om de vorige oefening met iets zwaarders af te ronden doe ik deze oefening. Je moet je onderrug op de vloer houden, je benen gestrekt in de lucht en je schouders omhoog. Dan voel je echt je abs burnen!

5 Sumo Squat

Oke als model mag je meestal geen squats doen omdat het je benen te gespierd maakt maar ik persoonlijk hou van squaten en jullie mogen natuurlijk wel deze sumo squat doen! Perfect voor je hamstrings, quads en glutes.

Wil je deze oefeningen van Nikki ook doen? Pak je timer, stel in op 30 seconden trainingstijd en 10 seconden rust tijd. Ben jij al getraind? Of vind je de oefeningen te makkelijk? Stel de timer dan in op 40 seconden en als je helemaal tot het maximum wilt gaan: 50 SECONDEN!

Voor meer killer workouts, neem een kijkje op www.mymodelworkout.com.

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie