Smoothies The Days Thirsty thursday

Thirsty Thursday #Mango Passievrucht smoothie

Ik heb een tuin met een appelboom en de druiven van de buurvrouw moeten nog tevoorschijn komen. Biologisch zijn we met zijn tweetjes en ik zoef door het tuincentrum op zoek naar de passiebloem. Misschien dat als ik die bloem plant in de tuin mijn liefdesleven ook weer tot leven komt. Daarnaast kwam ik er met mijn slimme hoofd achter dat die passiebloem ook verantwoordelijk is voor de passievrucht. Soms weet je niet alles en soms weet je blijkbaar niks. Ik was namelijk van plan een aantal smoothies met passievrucht te maken. Het is tenslotte Thirsty Thursday.

De vruchten staan bekend onder de namen: paarse passievrucht, paarse granadilla of kortweg passievrucht. De plant komt van nature voor in Brazilië, Paraguay en het noorden van Argentinië op ongeveer 1500 meter hoogte. Tegenwoordig wordt hij wereldwijd in de tropen gekweekt. Buiten Zuid-Amerika zijn er grote plantages in Zuid-Afrika, Kenia, India, Maleisië, Australië, Nieuw-Zeeland en Hawaï. Binnenkort zal er een kleine plantage van 3 bij 4 meter in mijn hollandse tuin tevoorschijn komen en ik kan meedelen dat ik alles voor mezelf houd. #sorrynotsorry

Deze simpele smoothie is van de meiden van The Green Happiness

Ingrediënten voor 1 grote smoothie:
– 1 mango
– 2 sinaasappels
– 1 passievrucht

Bereidingswijze:
1. Schil de sinaasappel en de mango en voeg het vruchtvlees in de blender.
2. Lepel de passievrucht uit en voeg in de blender.
3. Blend alles tot een gladde smoothie en enjoy!

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie