maca mango smoothie
Smoothies The Days Thirsty thursday

Thirsty Thursday #Maca Mango smoothie

Het is Thirsty Thursday en we hebben dorst. Deze Maca Mango smoothie van Three Girls One Kitchen die ik op Foodness vond bevat supergezonde ingrediënten. De combinatie van mango, sinaasappel en granaatappelpitjes maakt deze smoothie heerlijk exotisch. Je kan met dit recept 2 smoothies maken of hebberig zijn (het is te lekker om te delen).

In dit recept gebruik je Maca poeder, dat komt van de maca knol die bekend staat om zijn geneeskrachtige werking. Maca is een hulpmiddel bij bloedarmoede, stress, vermoeidheid en verminderde vruchtbaarheid. Daarnaast is de knol libido-opwekkend (ga niet niet die hele knol in 1 keer opvreten) en helpt het bij het verminderen van menstruatieklachten. Een magische knol dus, die vaak als superfood wordt beschouwd! Maca poeder kun je heel makkelijk in de Foodness shop bestellen.

Ingrediënten

  • Mango 1 stuks
  • Granaatappelpitten 1 kopje
  • Sinaasappel 2 stuks
  • Maca 2 theelepels
  • Citroen 1 stuks

Hoe maak je de Maca Mango Smoothie 

  1. Schil de mango en snijd hem in kleine blokjes.
  2. Pers ½ citroen en de sinaasappels uit.
  3. Doe de mango, sinaasappel- en citroensap en de granaatappelptten in de blender en pulseer totdat het een mooie homogene smoothie is.
  4. Verdeel het sap over twee glazen en voeg aan beide glazen 1 theelepel macapoeder toe.

 

Wil je meer heerlijke recepten uitproberen van Three girls one kitchen klik dan HIER

 

XOXO,

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie