TwenTies Workouts

TwenTies; Cardio Benen en Billen oefeningen!

Vandaag delen wij met jullie een preview van het cardio onderdeel van de TwenTies Butt & Legsworkout. Let wel de volledige workouts zijn per onderdeel vijf oefeningen. Probeer de volgende drie oefeningen op hoog tempo uit te voeren. Let op je postuur (trotste houding) en zorg ervoor dat je buik- en bilspieren ten alle tijd onder spanning staan.

De “Twenties” is een 12 weken programma op www.mymodelworkout.com dat zich richt op kracht, spieropbouw, spierconditie en algehele conditie. Kracht en cardio componenten gericht op elke spiergroep in je lichaam. Benen, billen, bovenlichaam, abs, en core, alles wordt getraind en uitgedaagd. Alles om jou te helpen met het ultieme doel; Het verslaan van de “Twenties” – Can you beat de Twenties?

1. Windmill

De windmill is een conditionele stretch oefening. Het ziet er op het oog heel simpel uit, maar de herhalingen na je kracht circuit maken het een echte killer.

Probeer met je linker arm de teen van je rechterbeen aan te tikken. Belangrijk is om je been gestrekt te houden (niet overstrekt) zodat je een goede stretch voelt in je hamstring (achterkant van je bovenbeen). Herhaal deze beweging vervolgens met je rechterarm naar je rechterbeen. Allebei de benen gehad? Dan heb je één herhaling uitgevoerd, zet hem op nog negentien te gaan!

Met de windmill train je conditie, stretch en spieruithoudingsvermogen.

2. Saturday Night Fever Links & Rechts

Saturday night fever hebben velen van jullie wel een keer gezien. Wij dachten, waarom kunnen we geen oefening maken van de meest populaire dansmove uit de film? De saturday night fever workout is geboren.

Tik met je linker hand je rechtervoet aan en strek vervolgens met je rechter hand jezelf kruislings volledig uit. Herhaal deze beweging twintig keer om vervolgens de andere kant te trainen. Night fever, night feeeveerrr!!

Net zoals de windmill ziet deze oefening er simpel uit. De herhalingen verraden de spierconditie en uithoudingsvermogen die je traint.

3. Static Frog jumps

De static frog jump is de meest uitdagende oefening uit deze serie. Discipline en doorzetting vermogen zijn key om deze oefening in één keer twintig herhalingen uit te voeren.

Spring vanuit een push up positie (met je handen onder je schouders in een rechte plank uitgestrekt) met allebei je benen naar voren tot naast je handen. Spring direct weer terug naar een push up positie om één herhaling te voltooien. Een echte killer!

Met deze oefening train je reactie- en uithouding vermogen en je conditie.

 

Begin je net met trainen of heb je de oefeningen nog niet volledig onder controle? No Worries, deze drie oefeningen zullen jou helpen om een stapje dichterbij een goede conditie te komen.

Ben je benieuwd naar het 12 weken programma van de TwenTies? Durf jij de bonus workout aan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor de TwenTies en nog veel meer workout video’s en recepten.

 

Liefs Model Workout

Be fit with Model Workout.

Volg Model Workout op instagram: instagram.com/modelworkout

Plaats een reactie