Tips & tricks

10 Model Workout sport tips

In de gedachtengang van Model Workout definiëren wij sporten als volgt: ‘Sporten is bezig zijn met je eigen fysieke doelstelling.’ Kort maar krachtig. Iedereen is anders, iedereen heeft een eigen doelstelling en voor iedereen is er ook een aparte aanpak. Tevens is sport een deel van je lifestyle. Voor de juiste keuzes in jouw lifestyle staan wij voor je klaar op onze training community. Dat gezegd te hebben zijn er voor iedereen een aantal sport tips waar je altijd rekening mee kan houden.

1. Focus. Zorg dat je actief bezig bent met de arbeid die je verricht, laat je niet afleiden door telefoons, sociale media of vogeltjes die aan het fluiten zijn.

It’s just you and your workout!

2. Houding. De juiste houding levert resultaat op. Ben je op zoek naar tips & tricks neem dan een kijkje op ons platform.

3. Wilskracht. Meest belangrijke en waardevolle energie die er bestaat!

4. Bewustzijn. Probeer boven jezelf uit te stijgen en te kijken naar het grotere plaatje in het leven. Wat wil ik bereiken? Implementeer deze gedachtegang in je sport.

5. Balans. Zorg voor gebalanceerde workouts voor maximaal resultaat. De Model Workout trainingen zijn zorgvuldig opgesteld. Dit leidt tot maximaal gezond en blessurevrij resultaat.

6. Ademhaling. Let goed op je ademhaling tijdens je workouts. Uitademen bij het krachtzetten of een contractie en inademen bij de opbouw van je krachtexplosie of herhaling.

7. Opbouw. Activeer je lichaam met een goede warming up voor een workout.

8. Drive. De juiste inzet en drive tijdens een workout levert je een hoop resultaat maar ook energie op.

Na een workout heb je vaak meer mentale energie dan voor een workout.

9. Trots postuur. Neem ten allen tijde een trots postuur aan. Bij het sporten, zitten en/of lopen.

10. Ochtend sport. In de ochtend sporten geeft de meeste voldoening. Het helpt je de energie te ontwikkelen om de dag door te komen met een trots gevoel.

Houding is KEY!
Houding is KEY!

Belangrijkste tip is natuurlijk om te gaan sporten ;).
Zet hem op en probeer de tips te gebruiken om het maximale uit je training te halen!

Trainer Jeroen

Plaats een reactie