The Days Try it Tuesday Vlogs

Try it Tuesday #Exotisch fruit proeven

Samen met Claartje van Foodness en Merel en Tessa van The Green Happiness ging ik heerlijk exotisch fruit proeven! Nou ja heerlijk, in een poging de meest smerige dingen te vinden om mijn mede foodies te voeren weet ik niet of ik helemaal geslaagd ben…. Maakt het er niet minder grappig om. Overigens vind ik mezelf uber mega gay in dit filmpje dus ik excuseer mezelf vast voor mijn inner unicorn die blijkbaar dying to come out was die dag…..

Lachen, gieren brullen met de meiden en als tip; Doe dit ook eens je eigen vrienden aan!

 

DIT is het linkje naar de blog op Foodness zelf

 

Tata

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie