The Days Thirsty thursday

Thirsty Thursday #Mango Lassie

Het is lekker weer en je hebt of krijgt dorst en waar denk je dan aan? Aan Lassie natuurlijk. Nee, we hebben het niet over de hond uit de gelijknamige film. Lassi is een yoghurtdrankje dat veel gedronken wordt in het Midden Oosten en Azië, en Jenny van Healthyfans maakt er een fruitig feestje van. Perfect als verfrissende snack op een zomermiddag! Met dit receptje maak je twee porties.

Ingredienten

  • Mango 1 stuks
  • Banaan 2 stuks, bevroren
  • IJsklontjes 5 stuks
  • Griekse yoghurt 300 gram

 

Bereiding

Maak de mango schoon door hem te schillen en het vruchtvlees in kleine stukjes te snijden. In de video hierboven doet Claartje voor hoe je dat het makkelijkst doet!

Doe alle ingrediënten in een blender, dus: mango, banaan, ijsklontjes en yoghurt. Meng tot je een gladde smoothie hebt. Klaar!

Thx to onze vriendinnen van Foodness! Altijd handig van die Foodie meisjes om je heen. Nu ze nog overtuigen om dagelijks in mijn keuken alles te gaan maken….

Doe je lippen om een rietje en slurpen maar!

x

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie