Supermodel Saturday The Days

Supermodel Saturday #Ton Heukels

Het oog wil ook wat op deze Supermodel Saturday. Alhoewel ik graag al onze Hollandse meiden extra in de schijnwerpers zet kon ik het deze keer niet laten om eens één van onze blonde goden het onderwerp te laten zijn. Het snoepje van de week zou ik Ton niet willen noemen want een week is toch veel te kort voor wat je allemaal met deze man wilt doen. Volgens Models.comhoort Ton in de top 50 van de beste mannelijke modellen van dit moment Deze man zegt  overigens nergens bang voor te zijn! Dus laten we deze leeuw niet in zijn hempje staan, die gaat uit laugh

 

Zijn carriëre

Ton is in 1993 geboren in Leiden. Toen hij samen met zijn vriendin (zou het nog aan zijn?) op vakantie was in Italië in 2011 was hij op zoek naar een pizzeria maar een scout vond hem eerder. Ton staat op contract bij Wilhelmina Models in New York. Deze blonde god deed zijn eerste campagnes voor Spring/Summer 2012 van Dsquared2, Etro and Topman. Oh ja als hij even niet werkt zit hij gitaar te spelen of beklimt hij graag een berg. En nee zijn lange haar gaat er niet af. Overigens heeft Ton ook de campagnes gedaan voor Zanotti, Armani, Versace, Scotch and Soda, nog meer voor Etro, en French Connection.

Uiteraard heeft Ton ook de nodige km’s gemaakt op de catwalk en wel voor Dsquared, Etro, Phillip Plein, Moschino, Ports, Armani, Versace, Roberto Cavalli, Scervino, Missoni, La Perla, Tom Ford, Hermes, Calvin Klein, Diesel, Trussardi, Frankie Morello, Topman en Alexander McQueen.

Zijn social media

Heb jij aan deze plaatjes geen genoeg en wil je meer, meer, meer dan kan je helemaal los op dit account;

Instagram

En om Ton zelf te quoten; ‘Please note: I dont have Facebook or Twitter, every account of me on Facebook or Twitter is fake!’

Zijn covers

Waar Ton staat maakt eigenlijk niet uit toch? Als hij maar ergens op staat.

Ben jij inmiddels net zo’n fan geworden als ik? Ik ga nu zsm de straat op, de sportschool in, en een berg beklimmen in de hoop mijn eigen Ton te vinden.

Enjoy the rest of the weekend,

Paultje Column

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie