Lifestyle Motivatie en Inspiratie

10 kilo in 4 weken, zonder te crashen! Het kan!

We worden elke keer zo blij van alle reviews en succesverhalen die we van jullie krijgen! Deze week ook het verhaal van Anne, die megaveel gewicht verloor, zonder dat ze het idee had dat ze op dieet was. We zijn super trots op je Anne!

Door The Green Happiness en het e-book, dat ik 14 weken geleden kocht, ben ik nu 10 kilo kwijt! Van 83 kilo ging ik naar 73! Whoehoe..!! Ik had nooit verwacht dat ik zo snel gewicht kon verliezen, zonder op een crashdieet te gaan.

In het verleden heb ik wel vaker een crashdieet geprobeerd, zonder succes. Ik probeer al 5 jaar de motivatie te zoeken om die stomme overtollige kilo’s kwijt te raken, maar steeds op verjaardagen of feestjes ging ik de mist in.

Dit veranderde toen ik over jullie las op internet en meteen het e-book heb aangeschaft. Ik hield het makkelijk vol, en nog steeds! Heerlijke gezonde gerechten, waardoor ik tussen de maaltijden geen honger heb. Ik ben kok en patissier, dus je weet hoe dat gaat, hier en daar een hapje proeven en uiteindelijk sta je op de weegschaal met een gewicht waar je niet blij van wordt.

Nu heb ik de knop om gezet en zit ik lekkerder in mijn vel dan ooit. Wat een goed idee om before en after foto’s te maken! In de spiegel zag ik weinig verschil, tot dat ik de foto’s erbij haalde, wat een verschil! Heel erg bedankt en ik ga gewoon nog even door met kilo’s verliezen. Mijn streefgewicht is 70 kilo, wat ik zeker ga halen.

Groetjes,

Anne

The Green Happiness

Voedingsdeskundigen van Model Workout. Ze zijn werkzaam bij ons als diëtisten en begeleiden hier modellen met hun voeding. Modellenwerk is topsport en voeding is een van de essentiële elementen waarin de modellen zich in dienen vast te bijten. Merel: ‘Een goed verzorgd lijf geeft zelfvertrouwen. Een optimale gezondheid bereik je door een optimale balans te vinden tussen je voedingspatroon en je dagelijkse bezigheden. Ik vind niets leuker dan mensen te mogen inspireren en helpen in hun zoektocht naar afvallen, gezondheid en (mede hierdoor) goed in hun vel zitten’. Merel en Tessa hebben samen The Green Happiness Je kan hen hier volgen op instagram: http://instagram.com/thegreenhappiness/

Plaats een reactie