Supermodel Saturday The Days

Supermodel Saturday #Top 6 Nederlandse Nieuwkomers!

De belangrijkste Fashion Weeks zijn inmiddels achter de rug en het is tijd om een opmaak te maken. Welke nieuwe modellen springen eruit, hebben de meeste of belangrijkste shows gelopen en wie moeten en willen we in de gaten houden? Volgens Models.com zijn deze Dutchies de top nieuwkomers uit ons Lage Landje. Deze koude kikkers deden de harten sneller kloppen toen ze zich in de meest geweldige creaties over de catwalk schreden. 

Models.com’s selectie van Top Nieuwkomers van S / S 16 is de nieuwste klasse van on-the-radar modellen die de benchmark lopen voor de grootste ontwerpers met exclusives, openingen en sluitingen. Ze hebben net dat speciale iets dat kan resulteren in top campagnes, covers en editorials. Welke Nederlandse Nieuwkomers het zijn zie je hieronder!

De top 6 Nederlandse Nieuwkomers

Nirvana Naves 

Deze Nederlandse nieuwkomer die bij CODE Management onder contract staat debuteerde met de opening voor JW Anderson in Londen en ging vervolgens over tot een exclusive op de show van alle shows – Prada. Vanaf dat moment kwamen de boekingen binnen voor shows zoals Chloe, Celine, Hermes, en Valentino.

Piene Burgers

Onze Piene die bij Fourteen Model Manegement staat debuteerde op de Gucci runway en liep ook nog eens de shows voor Chanel, Stella McCartney, en Valentino. We kunnen wel stellen dat S/S 16 season een enorm goed debuut voor Piene is!

Jamilla Hoogenboom

Micha Models knapperd Jamilla debuteerde in de Balenciaga Pre Fall 2015 lookbook. Deze Dutchie uit Den Haag startte bij Alexander Wang en eindigde bij Esteban Cortazar, en tussendoor deed ze ook nog even Balenciaga, Kenzo, Missoni, en Vera Wang.

Romy Schonberger

Romy begon vorig jaar in haute couture voor Valentino, maar S/S 16 was a het seizoen voor deze topper van Wilma Wakker Model Management. Zo kon ze namelijk de shows van bvb Coach, Burberry, Hermès, Valentino en Chanel van haar to do lijst schrappen.

Vera Van Erp

Vera Van Erp, ook één van CODE management’s beauties, debuteerde F/W 15 nog voor Louis Vuitton. Oscar de la Renta, Burberry, Gucci, Valentino en Louis Vuitton boekten deze hollandse schone voor dit seizoen.

Yasmin Wijnaldum

De deelneemster van Elite Model Look van vorig jaar maakte haar debuut voor Prada. Vorig seizoen nog voor Jean Paul Gautier en Valentino, dit seizoen liep ze de big shows van Lanvin, Chloe, Carven, Loewe, Kenzo, en Valentino.

Uiteraard ben ik heel erg benieuwd hoe de carrière van deze meiden gaat verlopen. Uiteraard kunnen we dankzij de social media op elke runway volgen!

xoxo

Paultje

 

Bron; Models.com

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie