The Days Thirsty thursday

Thirsty Thursday #Mandarijn Avocado Smoothie

Zodra de pepernoten in de schappen liggen ga ik helemaal los. Ik ben inmiddels een paar kilo verder en mijn healthy food adventure zet zich voort met de betere marsepein. Maar ik dwaal al af want op donderdag kom ik met een heerlike smoothie. Wat ik wilde zeggen is dat zodra de pepernoten er zijn, de mandarijnen ook weer in het seizoen zijn! Heerlijk zoet en makkelijk mee te nemen als tussendoortje! En om natuurlijk in een smoothie te doen! Vandaag mix ik de mandarijn met avocado in een recept van Handmade Charlotte. Misschien denk je dat de twee niet samen te voegen zijn maar in principe is een avocado redelijk smakeloos en dus makkelijk met andere ingrediënten te mengen!

Ingrediënten

2 mandarijnen
1 rijpe avocado
1 rijpe banaan
1 kopje ongezoete dierlijke of plantaardige melk
2 kopjes verse jonge spinazie
1 eetlepel honing, optioneel
Handvol ijs

Bereiding

Meng alle ingrediënten in de blender op hoge snelheid tot een zeer glad en romig geheel. Giet het mengsel in twee glazen en genieten maar.

xoxo

Paultje

Klik hier voor meer recepten van Handmade Charlotte

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie