Tips & tricks Vlogs Workouts

Is paardrijden een goede workout?

Staat een paardrijd les eigenlijk ook gelijk aan een workout? Want hoe  leuk is het om iets te doen wat je eigenlijk het liefste doet? Ik heb vroeger veel paard gereden, en volgens mij mede daardoor een goede houding gekregen en sterke benen. Ik ga eindelijk weer eens een les volgen, deze les duurt 3 kwartier en ik doe mijn hartslagmeter om, zo kan ik na de les zien hoeveel calorieën ik heb verbrand. De komende 6 weken ga ik elke week paardrijden, dat scheelt me nooit weer een workout, want het bleek toch best efficiënt te zijn zon les! Voor mijn dochter is het nog even wennen zo’n grote paardensnoet in haar gezicht, maar ze vond ze heel lief en wilt het binnenkort ook eens gaan proberen.

Bekijk ook Diesna haar vorige vlog over hoe het er aan toe ging tijdens een Model Workout shoot!

 

Groetjes

Diesna

Diesna Loomans

Diesna Loomans, 30 jaar, online fitness coach, vlogger/blogger en (fitness) model. En bovenal mama! Na mijn 10 jarige carrière als danseres heb ik altijd behoefte gehouden om iets met mijn lichaam te blijven doen, fitness is leuk, maar ik zoek ook andere leuke sporten! Ik heb Fitvak gedaan en blijf continu doorleren en ontdekken op gebied van voeding, training en happyness! In mijn VLOGS probeer ik hier ook meer over uit te zoeken! Dus blijf ze volgen..

Plaats een reactie