Sunny Sunday The Days

Sunny Sunday #de Bewustzijn school

Yess! Er is eindelijk een plek in Amsterdam waar je gewoon jezelf kunt zijn en waar het altijd fijn is. Een plek waar alles allemaal al is en waardoor je niet meer van hot naar her hoeft te reizen. Ik heb het over de Bewustzijn School in Amsterdam. Deze school is rustig en zonder al te veel aankondigingen in september geopend, om zo langzaamaan van start te gaan met de lessen aan de eerste leden. Ik voelde mij gelijk aangetrokken en ben dus deze maand daar binnen gestapt.

De oprichtster, Marieke van Meijeren, heeft het allemaal zelf ervaren tijdens haar reis waarin zij zichzelf ontwikkelde tot de persoon die zij nu is. Hier een yogales volgen, daar mediteren en in het buitenland een Retreat doen; hier een bijzonder inspirerende les bijwonen en daar verschillende sapjesbarren bezoeken. Erg omslachtig en onderaan de streep ook behoorlijk kostbaar. Tot zij opeens het inzicht kreeg om een school te beginnen waar dit allemaal te ervaren is en waar je gewoon mag zijn. Waarin zij mensen een vergelijkbare en onvergetelijke reis aanbiedt zoals zij die zelf ook heeft gemaakt.

En dat is gelukt! Wanneer je de school, die midden in de Pijp ligt, binnenkomt voel je het al: RUST. Een gevoel van thuiskomen. Het is een oud schoolgebouw wat een mooie, karakteristiek sfeer geeft. Je kunt hier gewoon lekker genieten van een kopje thee of sapje en een boekje lezen. Er is een mooi lesrooster met yoga-, meditatie- en voedings-lessen. Maar bijvoorbeeld ook Mind,- Lichaam- en Energielessen. Een uitgebreid aanbod dus.

IMG_0287

Je kunt ervoor kiezen om je reis op de school te beginnen met het Persoonlijk Intakegesprek. Je gaat dan 45 minuten in gesprek met een coach waarmee je doorneemt wat op dit moment jouw vragen en doelen in je leven zijn. Dat is fijn, omdat je gelijktijdig bekijkt waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Daardoor kan de coach je een persoonlijk advies geven over jouw reis en de lessen binnen de school die je daarbij het beste kunt volgen. Zo ga je gericht aan je eigen reis beginnen waarbij jij altijd nog steeds zelf de beslisser bent: Self-empowerment. Ikzelf heb zo’n gesprek vorige week gehad en ga op basis van het advies elke week lessen volgen op de school. Ik ga Yin-Yoga- en meditatielessen volgen, maar ook bijvoorbeeld ‘hoe leer ik luisteren naar mijn hart’ en ‘Energiewerk’. Ik heb er heel veel zin in en kijk dus al uit naar maandag, wanneer mijn eerste lessen beginnen!

De school is constant in ontwikkeling en zal in januari 2016 officiëel geopend worden. Gelukkig kun je je, net als ik, al aanmelden en lessen gaan volgen. Ik kan jullie zelfs via mijn blog een gratis Persoonlijk Intakegesprek ( t.w.v. € 39,95) met een coach cadeau doen.

Hier maak je gebruik van door een mail te sturen naar info@debewustzijnschool, met vermelding van de code: Bewust Eli. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om jouw cadeau, want dat is het echt, te verzilveren bij de Bewustzijn School.

Hopelijk tot snel in een mooie les!

Liefs,

Eli

Plaats een reactie