Sunny Sunday The Days

Sunny Sunday #Positief denken

Oké, jullie zijn gelukkig nu al van mij gewend dat ik t graag net even wat anders breng en doe als veel anderen. Noem het zweverig, noem het spiritueel of whatever, niet zo belangrijk voor mij eigenlijk. Het werkt voor mij en gelukkig voor steeds meer mensen; bewuster en op een andere manier in het leven staan. Niet meer leven met je kop in het zand en juiste bewuste keuzes maken over waar je heen gaat in het leven. De een doet dat met een zoektocht naar geluk, de ander vindt het belangrijk om voldoening in zijn of haar leven te ervaren. Gezond leven, bewuste keuzes maken en veel geven zijn daar belangrijke onderdelen van.

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een nieuwe manier van leven. Wellicht is het voor sommige van controversieel of voel je er helemaal niets voor. Maar wat ik jullie ga vertellen heeft voor mij alles veranderd en sindsdien zit ik elke dag in een stijgende en creërende lijn. Ik kan dus niet anders dan dit te delen met jullie, omdat ik dit iedereen gun en we de wereld zo heel wat leuker en mooier kunnen maken. Dat wil jij ook? Mooi, top, luister.

Wat nou als ik je vertel dat alles wat je in je leven meemaakt, ziet en behaald, door jou gecreëerd is?! Que? Sommige dingen gebeuren nou eenmaal toch? Uh niet helemaal dus. Alles hier op aarde is namelijk energie, dat is helemaal wetenschappelijk bewezen. Dus haal maar weer adem. Zo maken onze gedachten ook een onderdeel uit van deze energie en trekken gedachten alles aan. Dit zijn als het ware de ontwerpers en createurs van onze wereld. En.Dat.Begint.Allemaal.Bij.jou. Yep.

7934d9c31b635b597e9b98f403b2b7b2

Handig? Ja en nee. Wel als je bereidt bent om deze spier, jouw kracht over je gedachten te gaan trainen. Yes net als die 3 keer per week naar de sportschool. Want hier is veel discipline voor nodig wil je er wat moois van gaan maken. Maar dat betekend ook dat wij ons niet meer als slachtoffers van het leven kunnen opstellen. Het leven overkomt ons niet, nee wij ontwerpen het. Met onze gedachten. Begrijp je nu waarom het zo belangrijk is om positief te denken? Waarom elke guru, spreker en inspirerende coach het hier de hele dag over heeft. Als wij namelijk negatieve of niet helpende gedachten denken wordt dat onze waarheid. En vervolgens reageren we weer op deze waarheid die we zien plaatsvinden en gaan we van kwaad tot erger. Moet je nu in paniek raken? Nee hoor, maar ik hoop dat ik hiermee iets losmaak, iets in beweging kan zetten. Het wordt tijd om uit die vicieuze cirkel te stappen. Ik wil jouw bewust maken van de geweldige rol die je eigenlijk hebt, namelijk die van ontwerper van jouw eigen leven. Yesss!

Waar beginnen we? Nou, ga eerst maar eens bekijken wat er allemaal momenteel in jou leven gebeurt en hoe dat er gekomen zou kunnen komen zijn. Welke overtuigingen heb je? En welke zou je nu al kunnen gaan loslaten om voorruit te komen? Er vanuit gaande dat vanaf nu alles mogelijk is. En ga eens opschrijven wat je allemaal zou willen bereiken en dus ook gaat creëren. Alleen al van het opschrijven en visualiseren van je dromen, met de kennis dat die uit kunnen komen, wordt je al een stuk positiever en gelukkiger. En vanuit hier gaan we verder, volgende week, in mijn vervolg op deze Sunny Sunday blog. Oh ja kunnen we dat ook even met z’n allen dromen? Een zonnige zondag? Top tnx!

Liefs,

Eli 

Plaats een reactie