Supermodel Saturday The Days

Supermodel Saturday #Jamilla Hoogenboom

Rising star  Jamilla, ‘The Eyes from Holland’, is nog maar net begonnen maar gooit nu al hoge ogen. Deze jongedame die onder contract staat bij Micha Models heeft haar mode opleiding opgegeven en zet zich nu volledig in voor haar modellencarrière. Al was het in eerste instantie niet wat ze zichzelf zag doen maar dankzij de motivatie van haar vrienden toch ging proberen. Dat pakte gelukkig enorm goed uit! Het interview dat ze onlangs had met Models.com kan je HIER teruglezen.

jam1

Haar carriere

Na op social media gespot te zijn en school te verlaten ging Jamilla praktisch in één ruk door naar Alexander McQueen, Balenciaga, Celine en Alexander Wang. Aan die laatste heeft ze vooral de beste herinneringen. Maar dat niet alleen, ze stond inmiddels ook al voor de camera van topfotografen Juergen Teller en David Sims

Jamilla_Hoogenboom_Migjen_Rama_MDC_06

Inmiddels heeft Jamilla al aardig wat shows gelopen de afgelopen seizoenen en verscheen ze op de catwalk voor oa; Veronique Branquinho, Kenze, Acne, Balenciaga, Rick Owens, Missoni, Dsquared, Roberto Cavalli, Vera Wang, Alexander Wang, Alexander McQueen, Celine, Jonathan Saunders en Prabal Garung.

jamilla-hoogenboom-interview-01-embed

Haar social media

Je kan Jamilla volgen op haar instagram waar je meer achter de schermen te zien krijgt!

Instagram

jam2

Haar covers

Tja ze staat natuurlijk aan het begin dus laat ik er maar vanuit gaan dat deze ogen ons nog zeer vaak aan zullen staren.

jamillacover

xoxo

Paultje

 

 

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie