Workouts YAY break

YAY Break workout #14/14

Hoe snel zijn deze 2 weken wel niet voorbij gegaan met onze YAY Break workouts?! We hopen dat je elke pauze optimaal hebt benut met deze korte workouts. Ook al zijn deze 2 weken voorbij dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je er helemaal mee moet stoppen. Ga er vooral mee door. Wij zijn in ieder geval heel blij dat je samen met Lara, Kristie, Lisanne en Eveline hebt meegetraind!

De laatste video van de YAY Break workouts is deze cardio met Lara! Onder de video lees je de blog van Lara over hoe zij het vond om voor ons model te staan!

Na een ochtendje in de sportschool doorgebracht te hebben, en in de verschrikkelijke regen op en neer gefietst te hebben, vroeg die oh zo lieve Paultje aan mij of ik toevallig tijd en zin had om een leuk verhaaltje te schrijven over de (video)shoot van afgelopen 25 oktober, voor de blog van Model Workout. Tijd? Niet echt (druk druk druk…). Zin? Altijd! Dus… toch maar even in m’n tussenuur op school een stukje voor op de blog in elkaar zetten!

Zaterdag 25 oktober. Ik kwam met de auto aan in Amsterdam en stapte uit bij YAY. Een superleuke en gezellige Health store en Rawfood café. Ik was meteen verliefd op de inrichting. Super knusse kussentjes en leuke aankleding everywhere! Toen ik binnenkwam, kreeg ik meteen een heerlijk vegan welkomsthapje aangeboden. Na even met iedereen gekletst te hebben, ging ik, samen met nog wat andere modellen en bloggers, de make-up in. Daarna gingen we de workout video’s voor de Model Workout website opnemen en kregen we verschillende oefeningen toegewezen die we moesten uitvoeren voor de camera. Uiteraard mochten we voor deze video’s zelf onze sportkleding uitkiezen van JOGHA, waar ik ontzettend gek op ben! Hierna gingen we alweer lunchen. Heerlijke raw en vegan wraps, die met liefde gemaakt waren door de lieve mensen van YAY (waar ik overigens nog de hele dag vol van zat)! Tenslotte werden er foto’s gemaakt van alle modellen en bloggers, door topfotografe Sanne Grasdijk. Ik heb er al een aantal gezien, en ze zijn super mooi geworden!

Daarna ben ik nog lekker even wezen shoppen in Amsterdam, maar dat terzijde 😉 Al met al was dit een super leuke dag, met ontzettend lieve en gezellige mensen! Ik heb het erg naar mijn zin gehad en zou het zo weer overdoen!

Kusjes en knuffels,

Lara.

 

Dit was alweer het laatste deel van al onze YAY Breaks maar mocht jij nou veel meer workouts willen doen neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com en doe de Basics of als je echt een fitgirl bent, de TwenTies mee!

Plaats een reactie