Favorites Lifestyle

BagusBag

Vorige week had ik het genoegen om kennis te maken met Petra van der Spek, eigenaresse van het tassenmerk BagusBag. Samen met haar vader runt zij daarnaast ook nog het internationale Van Der Spek Lederwaren, dat 89 jaar geleden is opgericht door haar overgrootvader.

Verpakt in een prachtig zakje maakte ik een BagusBag open. Ik geloof dat mijn eerste reactie alleen bestond uit de legendarische woorden: “wooohhhh, damn, dit is zo mooi!” Jullie weten inmiddels dat ik goed kan overdrijven, maar dit is absoluut niet overdreven. Ik schatte in dat de tas minstens €400 zou kosten. Het leer zag er prachtig uit, het leer róók ook echt heerlijk en de tas was in één woord eigenlijk gewoon perfect. ‘’Neem hem maar mee hoor, kun je hem eens proberen!’’ Uhm.. Wait what? Dat liet ik mij geen twee keer zeggen…. De volgende dag ging Maxime eens mooi naar het terras met haar BagusBag.

bagusbag_maxime_scooter

‘’OMG Max heb je een nieuwe tas?!’’ ‘’Ja, mooi hè?’’ ‘’Jezus, inderdaad waar is ie van?’’ ‘’BagusBag!’’ ‘’Hmmm… ken ik niet. Duur zeker?’’ ‘’Wat schat je?’’ ‘’Weet ik veel, €350 ofzo?’’ ‘’Haha, lol no, €149!’’

bagusbag_crossbody

Goed beschouwd was de tas dus een behoorlijk succes. Petra vertelde mij dat ze in haar tassen altijd houdt van een verrassend detail. Zo ook in deze, kijk:

bagusbag_crossbody_detail

Super cute!

Deze tas is ideaal! Als je, zoals ik, de stad in gaat kun je alles meenemen zonder over een heel goed ruimtelijk inzicht te hoeven beschikken. Deo, borstel, portemonnee, parfum, make-upjes, spiegeltje, haarlak, het past er allemaal in! Met de schouderriem kun je de tas ook nog eens makkelijk omhangen voor als je op de fiets of op de scooter gaat.

Voor een avondje uit heb ik ook al mijn grote liefde gespot op de site:

bagusbag_clutch

Hierbij ook nog een foto van de gehele eerste collectie van Bagusbag. En om het allemaal nog exclusiever te maken kiest Petra ervoor om per tas maar 50 stuks te produceren! Je hebt dus altijd een uniek item in je bezit waar niet de hele wereld mee rondloopt. Heel tof! Op de webshop is ook meteen te zien hoeveel items er van een bepaalde tas nog beschikbaar zijn en niet te vergeten – ze rekent geen verzendkosten!

collectie

Ik ben verliefd! Wat vinden jullie ervan?

Xxxx

Maxime

Plaats een reactie