Overig

Women’s Everyday Problems door C. Cassandra

Het leven is pas echt zwaar wanneer een “smokey eyes” make-up tutorial je eerder in een panda verandert dan in een oogverblindende schoonheid. De illustraties van Cassandra Calin, over bvb het mislukken van je smokey eyes, nemen het internet de afgelopen dagen over. Dankzij Cassandra kunnen wij hier nu in ieder geval keihard om lachen! Haar illustraties over alledaagse problemen van elke vrouw zijn straight to the point.

De 21-jarige striptekenaar en grafisch ontwerper, wonende in Montreal, Canada, illustreert allerlei vrouwen issues, variërend van kleding tot dating. “Ik teken strips geïnspireerd door mijn leven en ervaringen die ik meemaak en waar ik om kan lachen. Om mijn onhandige zelf en hoe ik kan tieren over domme tegenslagen zoals geboren worden met krullend haar. ”

Meer van Cassandra zien dan wat hieronder staat? Check dan haar: tumblr.com  | Facebook | Instagram

women-problems-comics-cassandra-calin-33__880 women-problems-comics-cassandra-calin-34__880 women-problems-comics-cassandra-calin-37__880 women-problems-comics-cassandra-calin-45__880 women-problems-comics-cassandra-calin-47__880 women-problems-comics-cassandra-calin-56__880 women-problems-comics-cassandra-calin-59__880

Best herkenbaar hè? Ik ben fan en follower!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie