Favorites Lifestyle

Een slimme sport-bh die alles bijhoudt!

Het klinkt als een film. Je trekt een bh aan en het houdt alles bij wat je doet, je hartslag en hoe moe je bent. Het schreeuwt naar je als je je kamer weer niet hebt opgeruimd of de afwas hebt laten staan en in het ergste geval is ook je bh ongesteld en heeft het net als jij geen zin meer om te sporten maar eerder zin in een avondje netflix en pizza.

Oké, oké ik overdrijf een beetje. Fabrikant Omsignal heeft wel degelijk een slimme sport-bh ontwikkeld, die dus onder meer de hartslag, verbrande calorieën en vermoeidheidsniveaus bijhoudt. De slimme bh moet het dragen van een extra apparaat (zoals hartslagmeters en polsbanden) tijdens het sporten overbodig maken. De Ombra, zoals het slimme kledingstuk heet, wordt deze week gepresenteerd op techbeurs CES. Laten we hopen dat het apparaat niet ontploffingsgevoelig is. We nemen in ieder geval voor de zekerheid een veiligheidsbril mee naar de show.

Check dit enorm inspirerende promo filmpje! Vol met optimistische vrouwen en wetenschappers!

De gegevens worden gemeten via een kastje onderaan de slimme bh en worden draadloos gedeeld met de bijbehorende mobiele app. Uiteraard houdt dat ding dan van alles qua statistieken bij maar ik vraag me toch wel wat af hoor. Hoe handig is dat ding nou echt? Kan je dat apparaat ook op een andere bh vestigen? Op een gegeven moment is je sport-bh namelijk zuur. Ik bedoel wij worden ook zuur van je constante updates over hoe goed je wel niet traint en als dat apparaat echt zo slim is zet ie zichzelf wel uit als ie je resultaten keer op keer moet aanhoren.

Nee doe mij dan maar een slimme onderbroek die begint te gillen wanneer je op ‘m gaat zitten en je te veel bent aangekomen. Of een tampon met humor die keihard moord schreeuwt als ie vol zit. De mogelijkheden zijn oneindig als je het mij vraagt!

De Ombra wordt overigens vanaf de lente geleverd en kost rond de 150 dollar. Doe mij maar nieuwe schoenen voor dat geld.

Oké doei hè

Paultje

bron; Nu.nl
Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie