Lifestyle Model Lifestyle

Eigen werk maken oftewel portfolio

Ik schrijf hier natuurlijk vooral over alles wat te maken heeft met sport, voeding en gezond leven en daardoor heen besteed ik aandacht aan het modellenleven net zoals onze bloggers Inge en Kirstie. Één van de dingen die ik dan ook met veel plezier doe is eigen portfolio werk maken voor Poison Mafia. Naast schrijven en trainingen geven ben ik het liefst zo creatief mogelijk en dan vooral met concepten verzinnen. Dat kan van heel simpel tot aan ingewikkeld en tot het onmogelijke aan toe. Wat fijn is voor mij is dat ik de modellen Dieuwertje en Nienke van Q’s Models mocht gebruiken voor deze shoot.

Samen met mijn fotograaf Johan van Walsem en mijn make up artist Almas, je weet wel die ook verantwoordelijk is voor mijn Smokey Eyes Tutorial wilde ik graag wat echte beauty shots aan mijn portfolio toevoegen. Dieuwertje en Nienke wilden dat ook wel. Die konden dat ook voor hun eigen portfolio gebruiken nu ze weer naar Milaan zijn gegaan om daar verder aan hun modellencarrière te werken. Oh ik zou ook zo graag een tijdje in Milaan willen werken. Alleen al om al die knappe mannen daar. Hieronder Nienke op links, dan Dieuwertje en op rechts Johan.

tumblr_nxjts5CHjz1qhng73o3_1280

Uiteraard is er niks leuker dan spelen met make up. Van alles uitproberen, zien of iets wel of niet werkt en daarbij ook zien dat het echt een groot verschil uitmaakt of je iets op een blondje of een brunette smeert. Dat uitproberen is leuk als je thuis bent maar ik kan je vertellen dat ik daar net zo veel lol in heb als ik in de studio werk.

Even aan Dieuwertje vragen of ze er wel blij mee is……

Zo wilde ik heel graag donkere en bruine tinten op Dieuwertje gebruiken maar daar leek ze eigenlijk alleen maar ouder door. Dat was zeer zeker niet de bedoeling! Zoals je hierboven kan zien ben ik ook groot fan van streepjes! Almas deed het allemaal uit de losse pols en als ik dat met mijn trilhandjes zou doen dan zou ik foto’s hebben waar ik de rode ogen uit zou moeten photoshoppen.

Het eindresultaat van een hele dag portfolio werk maken?

IMG_9002IMG_8612IMG_8756IMG_8883

Hoe leuk portfolio werk ook is soms heb ik behoefte aan een duidelijke structuur en dan is in opdracht werken natuurlijk net zo leuk! Hoop dat je het leuk vind dat ik een kijkje geef in wat ik nog meer doe naast al mijn model workouts! En nu allemaal weer verder met squatten!

xoxo

Paultje

c. foto’s; Poison Mafia

Muah; Almas

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie