Foodie Friday The Days Workouts

Motivation Monday #Hoelahoepen met VS model Maria Borges

 

Hoe gemotiveerd ben jij om zichtbare buikspieren te ontwikkelen? Want ik zou graag die motivatie willen aangezien ik net een reep chocola en 3 croissantjes heb gekocht en ik deze week ga gebruiken om alles wat los en vastzit in mijn mond te stoppen. So hide your boyfriends! Oké wij hebben op MyModelworkout meer dan genoeg buikspier workouts voor je om te doen maar deze die Victoria’s Secret babe Maria Borges doet hebben wij nog niet online gezet! Niet alleen zorgt hoelahoepen ervoor dat je je buikspieren traint maar je wordt er fitter van en je verliest ook nog eens wat vetjes.

Dag vetjes, dag! Hoewel er velen zijn die denken dat hoelahoepen weer een of andere hype is die omhoog komt zetten is dat natuurlijk helemaal niet het geval. Hoelahoepen wordt al jaren gebruikt als training, sterker nog onze meiden van The Green Happiness zijn er dol op. Denk maar eens aan vroeger toen je klein was en hoelahoepen, op de schommel en de wip zitten en wat nog meer je grootste tijdverdrijf waren. Toen trainde je dus al je buikspieren! Dus doe net als Maria Borges hieronder en hoelahoep je buikspieren er op los!

 

 

xoxo
Paultje
Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie