Basics Workouts

Total Body Workout (in je slaapkamer)

Ja je leest het goed want je kan zo enorm makkelijk in je slaapkamer blijven, nooit meer je huis verlaten en toch eindeloos door blijven sporten. Het liefst wel je hele lichaam trainen want anders raak je natuurlijk uit verhouding. Oftewel een Total Body workout in je pyjama, of wat je thuis ook aan hebt (van mijn part in je nakie if that makes you heppie de peppie). Maandag is de dag dat ik van mezelf alles trainen mag! Lief hè ben ik voor mezelf? Ook al ben ik vandaag koos inspiratieloos, ik zit natuurlijk dankzij mijn eigen online workout video’s nooit om oefeningen verlegen. 

Ik weet dat ik meestal maar workout video’s van max 5 minuten met jullie deel maar omdat ik vandaag zo’n beetje elke spiergroep wil aanpakken en niet eens alleen mijn billen wil trainen (still being bootylicious natuurlijk, just saying) dacht ik we gaan gewoon voor de volle 20 minuten aan de slag! Deze Total Body Workout komt overigens uit onze Basic Workout serie die je vast wel kent van ons platform of van onze Youtube. Trainen jullie daar eigenlijk wel eens met ons mee? Als je namelijk Pro wordt op het platform heb je toegang tot alles van alle workouts tot voedingsschema’s maar niet tot mijn pinpas en creditcard. (Ik spaar namelijk voor de nieuwe laarzen van Balmain, dus get your own money bitches)

Onderstaande video met sportbabe Ashley Samwell heb ik van ons Youtube kanaal afgetrokken, zoals je kan zien.

Gewoon alles meedoen, Ashley nadoen en volgen en als je het echt niet meer trekt ga je gewoon nog even door! Het zijn potjandorie maar 20 minuten schat! Je kan natuurlijk deze workout afwisselen met één van de zwaardere workouts van onze Twenties workouts met je pro account. Trouwens als je geen pro account hebt zoals mijn eigen moeder niet eens heeft dan kan je het in ieder geval een maandje uitproberen voor één euro. Nou heb ik vanochtend een pak Bastogne koeken gekocht voor m’n euro maar jij kan natuurlijk iets nuttigs met jouw euro doen terwijl ik mijn Bastogne koek nuttig hahaha.

Hoewel ik heel graag deze workouts met je deel hoop ik dat je vandaag op z’n minst wel naar buiten gaat of bent gegaan want de zon schijnt echt heerlijk. Helaas niet fel genoeg om buttnaked te gaan zonnen…..

xoxo

Paultje

 

ps dit zijn de laarzen en outfit die ik van Balmain wil hebben. Ik denk dat ik een GoFundme account hiervoor moet aanmaken hahaha

_MON0344

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie