Basics Workouts

Doe eens even lekker dynamisch strekken

Ik ben te moe om helemaal naar de sportschool te fietsen en zelfs de metro is mij al een obstakel te veel. Naar buiten gaan doe ik ook niet, ik schiet wel een gat in het plafond voor wat licht in de duisternis. Het enige waar ik nog een beetje zin in heb vandaag is mijn uitermate vermoeide lichaam een beetje van links naar rechts te bewegen door een paar rek en strek oefeningen. Bofkont als dat ik ben heb ik deze korte dynamische strekoefeningen klaar staan op onze eigen Youtube kanaal.

Twee en een halve minuut ben je dus bezig en daarna kan je los gaan met je make up voor je feest van vanavond of net als ik voor je pizza en netflix and chill want mijn avond is all about doing helemaal niks, nada, noppes. Maar nu dus even dynamisch stretchen, niet dramatisch stretchen…

Claudia doet het allemaal even voor!

Mocht je nou enorm geïnspireerd zijn geraakt en nog veel meer sport gekkigheid uit willen voeren zoals deze dynamische strekoefeningen, meld je dan aan voor al onze online workouts. Je kan het nu voor maar één euro een maand uitproberen. Aanmelden kan HIER.

Oké special time for me and my pizza nu

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie