Beauty & Health Lifestyle Mindfullness

Sunny Sunday #De oplossing voor de drukke mens

Het is maandagavond en uiteraard regent het, dus ik race uit mijn werk in Noord door richting Oost. Ik ben alles behalve relaxt en ik kruip het liefst met een rood wijntje en Netflix, onder mijn dikke dekentje op de bank. Maar ik ben onderweg naar Bluebirds met hoge verwachtingen en ik zet de fietstocht dus dapper door. Ik kan het eerst niet vinden, best logisch wanneer er liters uit de lucht vallen, maar dan zie ik een heel schattig huisje midden in de woonwijk. Google Maps geeft aan dat het hier is, dus dat is goed nieuws. “Welkom in het nest”, staat er op een bord voor de deur. Ahh dat klinkt goed, precies wat ik nodig heb; een warm nestje op de kille maandagavond.

Ik word met een big smile ontvangen en ik ben gelijk onder de indruk van de fijne, warme ontvangstruimte. Ingericht als een hippe en knusse woonkamer, met veel warme kleedjes en kussens. Ik voel mij er meteen thuis en wil nooit meer weg. Maar voordat er ultiem gechilled kan worden, moet ik eerst keihard aan de bak! Namelijk bij de Super Les. De Bluebirds zijn opgericht als bewuste oplossing voor de drukke mens, wij allemaal dus, door methoden aan te bieden die voor hen zelf ook werken. Vooral veel yoga, maar ook intense cardio, onthaasten, kennis over goed eten en beter in je vel zitten. De Super Les is hun signature les en is weer zo’n briljant idee waarvan je denkt, waarom is dat niet eerder bedacht!?

12002176_1495421814102751_623099224412877424_n

In deze les begin je met een half uur super intense cardio, en daarna ga je van pilates, naar Yan Yoga en je eindigt met hele relaxte Yin Yoga ( mijn favo). Je mag zelfs even je ogen dicht doen aan het einde. Van super intens naar zo relaxt als een baby dus. Alles wat ik als “drukke Amsterdammer” wil. Ik ben gek op yoga en relaxen, maar niet zo gek op mijn “lovehandles” die in de winter altijd veel harder lijken te groeien. 3 keer per week deze les en je hoeft je helemaal nergens meer zorgen over te maken. Als bonus pak ik daarna nog een Kundalini Yoga les mee. Mijn lichaam is eigenlijk aan een warm badje toe, maar ik word aangenaam verrast door deze les. We mogen lekker op ons matje blijven zitten en doen vooral veel met ademhalingsoefeningen en armbewegingen. Prima te doen dus na de Super Les en zorgt voor een hele diepe ontspanning. Wat een heerlijke avond is dit zeg, een eigen mini-retreat. En tussendoor word ik opgevangen door de meiden van Bluebirds, die een heerlijke positieve energie om zich heen hebben.

12002048_1496471870664412_2784944281862530647_n

Ik wil hier voor altijd blijven! Ik maak gelijk een afspraak met Denise voor een aantal “Body Stress Release behandelingen”. Een nieuwe behandelmethode die zij geeft, waardoor vastgezette spierspanning kan worden losgelaten. Dat kan ik wel gebruiken, want heel veel werken is super leuk, maar minder goed voor mijn lichaam. To be continued dus. Naast de losse lessen kun je hier ook meedoen met het “30 dagen superfit” programma. Een fijn en bewust programma om een maand lang extra veel aandacht aan jezelf te geven. Kortom, ik heb een nieuw fijn nestje in Amsterdam gevonden en zal hier de komende tijd dus veel te vinden zijn! Tnx Bluebirds!!

Liefs,

Eli

Plaats een reactie