The Days TwenTies Workout Wednesday Workouts

Workout Wednesday #Je hele lichaam thuis trainen met 3 workouts!

Vandaag gaan we knallen meiden want we doen niet één korte workout maar drie achter elkaar! Doen we gewoon even. Het is een makkie met deze online trainingen en het enige wat je hoeft te doen is ervoor zorgen dat je thuis genoeg plek hebt om te bewegen of een plekje te claimen in de sportschool. Claim your space!

Je hele lichaam trainen doen we dus samen met de onderstaande 3 workouts. We beginnen met de warming up, dan met de Total Body Workout en we sluiten af met buik, benen en billen! Zoals altijd doen we bij Model Workout aan 20 herhalingen. Ik doe zelf altijd drie rondjes omdat ik dan het gevoel heb dat ik het meest uit de oefeningen haal. Dus knallen met onze drie workout babes Ashley, Martine en Nikki!

Appeltje, eitje toch die Warming Up? Mocht je nu je inhaler moeten pakken, trek dan nog even een extra sprintje. Alle beweging is mooi meegenomen! Zodra je ready steady bent gaan je verder met de Total Body Workout!

Hoppa! En dan nu de fijnste manier van trainen, liggend trainen! Alhoewel, ik vind het fijn, misschien jij dan weer niet when the burn sets in!

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie