Basics Workouts

De vrijdag avond workout bij uitstek!

Wat voor workout zou je in vredesnaam op vrijdagavond willen doen? Ik vroeg het aan mijn beste vriend maar die kwam met zitten op de bank en bier drinken. Niet echt een workout als je het mij vraagt tenzij je het biertje uit een vat van 50 kilo moet zien te drinken. Ik zal eerlijk zijn dat ik liever niet op vrijdag avond train of een workout doe aangezien het vrijdag avond is en ik liever dan iets anders doe. 

Sportprestaties hebben trouwens een directe link met de lichaamstemperatuur. Als je opgewarmd bent, zal je een betere prestatie neerzetten. De lichaamstemperatuur van mensen ligt ’s avonds hoger dan ’s ochtends, en daarom is het voor veel mensen makkelijker om ’s avonds te sporten. En dat heeft natuurlijk weer effect op vetverlies en spiertoename. Enige minpuntje als ik te laat train is dat het mijn slaap ontregeld. Andere mensen daar ook toevallig last van?

Dus wat is de vrijdag avond workout? Dynamisch Stretchen natuurlijk! En we beginnen met een Stretch Warming Up!

Marie stretch zich enorm dynamisch in de volgende video!

En we sluiten af met deze Dynamische vrijdag avond workout stretch met Claudia!

Ready steady? Mocht dit een warming up zijn geweest voor nachtelijke escapades dan wens ik je veel plezier. Mocht je net als ik in de gleuf van de bank willen verdwijnen deze avond ook dan wens ik je veel plezier. Plezier is fijn…..

xoxo

Paultje

 

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie