Supermodel Saturday The Days

Supermodel Saturday #Wouter Peelen

Dit Nederlandse mannelijke top model wordt al jaren beschouwd als één van de meeste sexy modellen volgens Models.com. Dat niet alleen, hij wordt ook gezien als één van de money makers! Eigenlijk blijft het vreemd dat de mannelijke Nederlandse top modellen op de achtergrond blijven maar daar kom ik om de hoek kijken. Ik zet Wouter Peelen graag nog even wat extra in de spotlight. Al is het alleen maar om bij zijn foto’s weg te zwijmelen. Daar blijft het ook bij want de beste man heeft al een vriendin….. bah….

Even wegdromen bij deze droomman is niet al te moeilijk met onderstaand filmpje van Reserved.

Zijn carrière

Wouter komt uit Amsterdam en heeft de sport academie gedaan. Toen hij met zijn vriendin op vakantie was moedigde ze hem aan om model te worden. Ze maakte een foto en stuurde het op. Wouter staat in Nederland onder contract bij Tony Jones. Sinds 2012 maakte zijn carrière een vogelvlucht en boekte hij de campagnes van o.a. Trussardi, Z Zegna en Hermès!

60e2236adf615b28586f2a12ee934cd9wouterinkleur1greywouterpeelen

Uiteraard heeft Wouter voor veel meer top merken gewerkt zoals Nautica, Dirk Bikkembergs, Hugo Boss, Coach, Saks Fifth Avenue, La Perla, Cartier, Vichy, Armani, Canali, Reserved, Loewe en H&M.

381426-800w

Zijn social media

Waar kan je blijven loeren naar Wouter? Nou dat kan op zijn instagram! Volgen maar!

Zijn covers

Hoezo kan ik geen Nederlandse cover vinden met Wouter er op? Spot je Wouter op de voorkant van een blad? Kom maar door met die tips!

Nou nog uitgebreid aan tafel bij Humberto Tan of in het panel van Ik hou van Holland want als je naar deze man kijkt dan hou je toch van Holland?

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie