Favorites Lifestyle

Presentatie Röhnisch Sportswear new Spring Summer collection

Het fijne aan blogger zijn is natuurlijk dat je wordt uitgenodigd op presentaties. Nou mocht ik afgelopen woensdag naar de presentatie van de  Spring Summer collection van Röhnisch Sportswear. Laat ik maar direct zeggen dat ik natuurlijk niet de doelgroep ben maar in het kader van onze eigen workout video’s ben ik natuurlijk altijd op zoek naar sportkleding om te gebruiken. Styling kan ik ook heus zelf wel doen. Bij deze kan ik natuurlijk ook gelijk aan jullie meiden vragen of jullie het wel mooi vinden!

Ook fijn dat er vriendinnetjes/medebloggers aanwezig zijn en ik dus gewoon heerlijk kan kleppen tijdens het ontbijt dat er voor ons was geregeld. Al eet ik nooit zo vroeg dus om negen uur aan een ontbijt zitten met 25 vrouwen is niet mijn sterkste kant. Ik zat heerlijk naast RunningLau en gelijk maar even een plannetje met haar gesmeed. Stukje rennen…

12715997_1105922962785390_7072468743258271065_o

Afijn ik wil je mening! Hieronder de nieuwe sportkleding van Röhnisch in hun promofilmpje. Wel of niet mooi, en for the record nee ik heb het niet aangetrokken om te checken hoe de stof zit…..

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Comments (1)

Plaats een reactie