Basics The Days Workout Wednesday Workouts

Workout Wednesday #High Impact online cardio workout

Er zijn van die momenten dat je jezelf helemaal wilt slopen. Dat je tot het gaatje wilt gaan en wilt beulen. Vandaag heb ik die dag! Gewoon keihard zweten met een high impact cardio workout is dan de oplossing en hoe grappig is dat?! Ik heb gewoon mijn eigen online cardio workout klaar staan. Die komt uit onze eigen Basic Workout serie maar zo basic is deze online workout helemaal niet. Nee, nee dit is een sloper zeg ik je! 

High-impact oefeningen ontwikkelt het cardiovasculaire uithoudingsvermogen, spierkracht en je algemene uithoudingsvermogen. Deze oefeningen kunnen ook de botdichtheid verhogen, zo bleek uit een onderzoek van Pamela Hinton van de Universiteit van Missouri. High-impact workouts zijn intenser en verbranden meer calorieën dan low-impact oefeningen, en er zijn verschillende high-impact oefeningen, zoals deze workout, die je kunt doen zonder je huis te verlaten. Btw zolang je geen last hebt van bot- en gewrichtsziekte aandoeningen, zoals osteoporose of artritis, kan je high-impact oefeningen doen met een laag risico op letsel.

12 minuten van je leven die je nooit meer terug krijgt! Fijn hè?! En dan moet je je bedenken dat ik dit soort cardio workouts drie keer op een dag doe en dan ook nog eens drie uur lang. Je snapt dat ik chocolade taart eet wanneer ik dat wil. Of pizza, en koekjes……

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie