Lifestyle Mindfullness

Zo verlies je veel gewicht in maar 4 stappen!

Weten jullie wat clickbait is? Ik wel namelijk want ik ben zelf elke keer zo stom om er in te trappen. Zo ook dus met deze video waarin mij verteld zal worden hoe ik in maar 4 stappen veel gewicht kan verliezen. Nou weet ik dat als ik heel veel gewicht zou verliezen ik hartstikke dood zou zijn maar toch ben ik dan benieuwd. Vaak lees je dan de standaard adviezen en denk je jahaaa dat weet ik nou wel. Dus toen ik onderstaande kortfilm zag die in première ging tijdens het Sundance Festival was ik blij verrast!

Gek, dit geeft mij eigenlijk veel meer inspiratie dan de zoveelste instagram foto besmeurd met motivational quote’s.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie