Lifestyle Motivatie en Inspiratie

Dit is wat er gebeurt als je bij Starbucks zegt dat je Beyoncé heet!

Giiiiirrl

We kunnen er kort en krachtig over zijn Starbucks koffie is niet goed en/of lekker. Je kan op je meeloop schapenhoofd gaan staan maar je weet zelf meid. Amerikaanse koffie zuigt nog harder dan een baby met gebrek aan tiet, je drinkt het gewoon liever niet! Marketingwise zijn ze natuurlijk een toppertje want je stapt er uiteindelijk toch binnen. Of je nou wilt of niet. Er wordt je een ervaring aangesmeerd en maar weinig mensen kunnen het aangaan van die ervaring missen. Wat ik nog het meest tenenkrommend vind is het geven van je naam voor op je tijdelijke beker of voor de zogenaamde barista zodat die het door de tent heen kan schreeuwen. Laat ik daar nou als vervelend mannetje een uitgelezen kans in zien om de ene na de andere grap te maken.

Zo ben ik inmiddels Simba, Ariël, Aladdin, Achmed, Jan-Dirk, Garfield en Oemfoefoe geweest. Alleen bij de laatste werd ik vreemd aangekeken. Ik was blijkbaar niet Afrikaans genoeg.

Viner Jen Nubian ging naar een Starbucks in Atlanta, USA en vertelde de barista dat haar naam Beyonce was “gewoon, je weet wel, om grappig te zijn” en dit is wat er gebeurd is.

Girl please! What did you think would happen?

youarenotbeyonce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xoxo

Paultje

bron; Cosmopolitan

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie