Basics The Days Workout Wednesday Workouts

Workout Wednesday #Online Workout van 5 minuten!

Je hebt wel eens van die dagen dat je totaal geen tijd hebt. Je bent de deur uit gegaan zonder je tanden te poetsen, je haar is nog nat, je hebt je kat zonder eten achtergelaten en je kijkt naar je nagels en bent bang dat iedereen zal denken dat je onder een brug slaapt. De daklozenkrantverkoper flirt met je en verwacht je die avond in de gezamenlijke opvang. Zo’n dag dat je vooral terug denkt aan de zomer van vorig jaar, een dag waarbij de Belastingdienst voor de grap 5 brieven op één dag naar je stuurt. Op die dag heb je al helemaal geen zin om naar de sportschool te gaan. Dat is wel het laatste waar je aan wilt denken. Plus je hebt de verkeerde slip aangetrokken en die verstopt zich altijd in je bilspleet tijdens het squatten…..

Dan heb ik hier je ultrakorte stay at home workout van de dag voor je! We doen heerlijk een warming up en daarna gaan we aan de balans oefeningen. Dat heb je nodig, dat gun jij jezelf. En dat allemaal in 5 minuten! Dat is net zo snel als dat je een hele appeltaart kan wegwerken als niemand ziet dat je het eet!

Ons topmodel Claudia met d’r lange benen doet het voor en jij doet het thuis na. Hoe easy peasy!

Nu je een soort van warm gedraaid bent kan je aan de slag met je balans van de dag! Want dat is wat je nodig hebt op een dag als deze, een beetje balans in je leven. Zolang de balans op je bankrekening daar niet voor zorgt zie je het maar lichamelijk op te lossen met de volgende workout!

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie