The Days Workout Wednesday Workouts YAY break

Workout Wednesday #2 video workouts voor je core, benen en billen!

Joehoe, gaan we vandaag voor keihard knallen of gecontroleerd trainen? Het tweede dus als je verder gaat met deze blog want we gebruiken onze YAY break workout video’s om eigenlijk een Total Body Workout te doen. Veel tijd ben je er niet aan kwijt. Tien minuten ongeveer en dan kan je weer verder met je dagelijkse beslommeringen. Eigenlijk zijn onze YAY break workouts bedoeld om in je pauze van school/werk te kunnen doen in een ruimte met weinig bewegingsvrijheid. 

Hoe train je met My Model Workout en wat zijn de basis principes van een gezonde lifestyle?
Lees het in het Algemene E-book van Model Workout.

Hieronder 2 video workouts van samen dus 10 minuten. In deze eerste zie je onze sportbabe Kirstie voornamelijk met de focus op haar core trainen. We werken met 20 herhalingen maar je kan de workout natuurlijk altijd nog een keer afspelen!

In deze tweede YAY break workout doet onze sportbabe Lara het voor. Hier ligt de nadruk iets meer op je benen en billen en ook nu doen we weer 20 herhalingen.

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele YAY break workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

 

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie