Basics Workouts

After Pasen Workout; Paasbrunch weg trainen

Oké wie heeft zich ook helemaal laten gaan? Ik heb me niet alleen aan de paashaas vergrepen, maar de zoete broodjes gingen er bij mij net zo hard in. Pasen staat nou niet echt in het teken van gezond en verantwoord met eten omgaan. Boeiend, ik heb genoten and I would do it all again! Maar ondanks dat ik moeite heb met het stoppen van chocola heb ik gelukkig totaal geen moeite om daar een flinke workout tegenover te zetten. Wat doet een haas? Die springt en huppelt van de ene naar de andere plek en ik dacht zo’n Paas Workout heb ik gewoon al voor je klaar liggen. Ik ga niet zeggen dat het een makkie is maar goed we hebben allemaal vrij dus dan kunnen we heus wel even knallen.

Samen met Ashley, Marie en Claudia doen we de Cardio Workout uit onze Basic series. Springen, huppelen, jumpstyle, noem het maar op binnen de 12 minuten heb jij je Paasbrunch weg geburnt en ook nog eens aan je cardio gewerkt. Hoe fijn wil je het hebben en het kan allemaal door gewoon thuis te trainen want het weer helpt vandaag ook niet mee!

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie