Food

Deze prachtige taarten zijn eigenlijk gezonde salades!

Op het eerste gezicht zien deze taarten er heerlijk en zoet uit maar verwacht dat als je hier een hap van neemt de zoetigheid ver te zoeken is. Deze decadente taarten zijn namelijk verre van een heerlijk toetje maar eigenlijk veggie-gevulde salades. (Kom maar door met je teleurstelling). 

De Vegedeco Salad Cafe in Japan zal vanaf volgende week deze vitamine bommen verkopen aan healthy klanten aldus de press release. Deze culinaire hoogstandjes stonden vorig jaar al in de schijnwerpers van Health junkies van over de hele wereld toen food stylist Mitsuki Moriyasu de taarten had gecreëerd voor een ander restaurant. Door het overweldigende succes kwam het idee om een bistro te beginnen dat gespecialiseerd zou zijn in deze aparte creaties.

Dus wat zit er eigenlijk in deze bedrieglijke taarten? De “cake” is een sponzige, gluten-vrije basis gemaakt van sojabonen bloem en weinig tot geen suiker. De “frosting” is van tofu of cream cheese gemaakt, en door gebruik van groenten op natuurlijke wijze gekleurd. Zoals je kan verwachten is ook de vulling van groenten gemaakt.

Waarschijnlijk smaken deze taarten helaas totaal niet zoet maar je kan moeilijk ontkennen dat het er niet prachtig uitziet. Misschien moet ik dit ook maar eens uitproberen en op Instagram checken of mensen mijn groentetaarten dan kunnen waarderen. Zelf opeten zal ik waarschijnlijk niet doen. Gelukkig heeft Karlyn vandaag een recept voor heerlijke ontbijttaart met ons gedeeld en die vind je HIER terug!

xoxo
Paultje
[h/t Mashable]
From: House Beautiful
Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie