Food Lunch Ontbijt Recipes

Try it Tuesday #Vegetarische burrito met bietjes en geitenkaas

Whoehoeeee, ik ben dol op burrito’s, tortilla’s, wraps en noem het maar op. Ik kan mezelf er helemaal mee volproppen. Dat lieg ik niet, het is één van de weinige dingen waarbij ik door blijf eten ook al weet ik dat ik inmiddels vol zit. En dan nog een laatste hapje, knoopje los doen, nog een hapje. Boertje om ruimte te maken en door eten. Meestal zit ik dan al over mijn buik wrijvend na te genieten op de bank. Dit recept komt van Foodness en is niet de bom op je maag waardoor je veranderd in een couch potato. Deze variant op de burrito is vegetarisch, gezond en heerlijk licht. Oftewel, ik kan hiermee ontbijten of lunchen!

 

Ingrediënten

  • 1 tortilla
  • 100 gram rode biet in stukjes
  • 50 gram geitenkaas
  • 1/2 stuk sinaasappel
  • 30 gram veldsla

 

Bereiding

Snijd de biet in stukjes.

Verdeel de veldsla, stukjes biet en partjes sinaasappel over de wrap. Verkruimel de geitenkaas erover.

Rol de wrap op, en je hebt een burrito. Klaar!

Wil je meer recepten van Claartje van Foodness klik dan HIER!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie