Tips & tricks Vlogs Workouts

Kan jij ook niet wachten om weer buiten te trainen?

In deze video laat ik jullie zien hoe leuk buiten trainen kan zijn. En nee dit hoeft niet altijd hardlopen te zijn, want kijk, er zijn steeds meer van zulke sportparkjes overal. Ik kende ze al van grote parken in Amsterdam en zelfs op het strand in Barcelona heb ik wel eens rond geslingerd, maar nu zelfs in mijn eigen plaatsje hebben ze er 1!

Wil je nog meer van Diesna’s vlogs zien check dan haar Youtube kanaal HIER!

Groetjes

Diesna

IMG_4668

Wil jij je ook van binnen en van buiten goed voelen? Meld je dan hier aan voor onze trainingsprogramma’s en laat ons je helpen met jouw killerbody!

Diesna Loomans

Diesna Loomans, 30 jaar, online fitness coach, vlogger/blogger en (fitness) model. En bovenal mama! Na mijn 10 jarige carrière als danseres heb ik altijd behoefte gehouden om iets met mijn lichaam te blijven doen, fitness is leuk, maar ik zoek ook andere leuke sporten! Ik heb Fitvak gedaan en blijf continu doorleren en ontdekken op gebied van voeding, training en happyness! In mijn VLOGS probeer ik hier ook meer over uit te zoeken! Dus blijf ze volgen..

Plaats een reactie