Beauty & Health Lifestyle

De spiegel die alles meet, van je maten tot aan het vet op je ….

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand wat is er met mijn maten aan de hand?

Hoe fijn zou het zijn als je voor de spiegel staat en hij je vertelt wat je maten zijn, hoeveel vet je hebt en dat soort shizzle? Hoe ongelofelijk geobsedeerd zou jij worden? Hoe gek kan je jezelf maken en hoe snel wil jij Sneeuwwitje uit de weg ruimen?

De Naked 3D Fitness Tracker heeft de spiegel from hell, en het Californische Naked Labs heeft het ontwikkeld, een bedrijf dat gelooft in meten is weten en zich specialiseert in track-apparatuur. De Naked 3D Fitness heeft zogenaamde ‘Intel RealSense Depth Sensors’, dat infrarood licht gebruikt om je lichaam te scannen, terwijl je op een met Bluetooth verbonden weegschaal staat. Hierdoor kun je in twintig seconden achter je vetpercentage komen, je gewicht, je spiermassa, je progressie en al je maten.

Ik met mijn eetstoornis mag absoluut nooit in het bezit komen van dit apparaat. Detail is dat het bedrijf deze spiegels ook wil toepassen in winkels. Op die manier hoef je het pashokje niet meer in en geeft de spiegelscanner aan welke maat je moet/mag pakken. En jij? Denk jij dat je nuchter genoeg bent voor deze spiegel?

xoxo

Paultje

 

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie