Favorites Lifestyle

Hotspot: Smoothies bij Dr. Blend

 

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik groot fan van smoothies en ik dronk er bijna elke dag wel één. Niet omdat het moet maar omdat het kan! Ik dronk op een gegeven meer fruit dan dat ik het at en dat was natuurlijk ook weer niet de bedoeling. Soms is het fijner als iemand anders je smoothie voor je maakt een aangezien ik geen vriend heb die dat voor me doet ga ik graag naar Dr. Blend in Amsterdam. 

Als mensen aan mij vragen wat modellen van mij mogen eten en drinken zeg ik voor de grap altijd crackers, smoothies en soep. Iedereen natuurlijk lachen, behalve de modellen als ik daarna zeg dat ze alleen maar crackers, smoothies en soep van mij mogen hebben. Mocht jij nou wel meer mogen eten dan één calorie dan heeft Dr. Blend ook sandwiches, salades en wraps voor je. Het allerbelangrijkste op de hele wereld is er uiteraard ook; Koffie!

20160424_160550

Mijn lievelingssmoothie is de Banspresso die gemaakt wordt met banaan, honing, maca poeder, kokosmelk en espresso. Je begrijpt dat er zo veel verschillende smoothies zijn dat het erg moeilijk kiezen is. Gewoon elke keer terug komen dus. Oh ja mocht je nou aan de detox zitten of willen dan hebben ze ook nog een xl detox juice voor je. Persoonlijk, het is mij te veel om in één keer op te drinken.

Niet geheel onbelangrijk is dat alle producten op het menu uitsluitend biologische en/of duurzaam geteelde groente en fruit bevatten. Dat is toch weer een pak van je duurzame hart. Gezond is namelijk lekker. Gezond is trouwens ook heel gezellig bij Dr. Blend en achter in de zaak zitten mensen ook gewoon op hun laptop te werken. Toch komen er voornamelijk veel mensen om er een smoothie voor onderweg te halen.

Dus mocht je nou net als ik met mijn modellen popjes even bij willen kletsen of juist onderweg naar een opdracht willen genieten van een smoothie dan is Dr. Blend de dokter waar je graag naartoe gaat!

grouppicdrblend

Smoothie Selfie met mijn modellen popjes!

Adres & Openingstijden & Socials

Herenstraat 23, 1015 BZ Amsterdam
Telefoon:+31 6 47964686

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 18.00
Zaterdag/zondag 10.00 – 18.00

www.drblend.nl
fb: DrBlendNL
ig: drblend

ps: Modellen mogen uiteraard meer eten dan crackers, smoothies en soep. Sorry als je graag wilt blijven geloven dat modellen niks mogen eten….

xoxo

Pautje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie