Motivation Monday The Days

Motivation Monday #5 tips om zo ongemotiveerd mogelijk te blijven!

Het is Tweede Pinksterdag en ik moet googlen wat het eigenlijk is en betekent. Het is vast en zeker iets christelijks en aangezien ik dat niet ben heb ik dus geen benul van het nut van mijn verplichte vrije dag. Ga ik zeuren dat ik een vrije dag heb terwijl de dag bomvol opties zit om mezelf te vermaken? Maar natuurlijk, ik ben zo Nederlands als maar kan en één van mijn top bezigheden is zeuren, zeiken, piepen en klagen. Steen en been. Geef me een half uur en het pessimisme druipt van de muren om mij heen af. Heerlijk en op een christelijke dag als deze doe ik eigenlijk niks liever dan zo ongemotiveerd mogelijk te zijn. Doe je met me mee? Want ik heb tips en trucs maar geen drank en drugs

TIP 1

Kijk tv! Het meest ideale tijdverdrijf op een dag van niks doen. Ik wilde eerst Netflix and Chill zeggen maar zoals de meesten weten heeft die Chill veel te veel lichaamsbeweging nodig. Dus zet die tv aan en vul je dag met eindeloze herhalingen van slechte series, een gebrek aan goed nieuws (of je moet heel graag willen weten dat een kalkoen in Amerika is gered, ja het RTL nieuws is echt baanbrekend). In het beste geval kijk je Cartoon Network en ga je stuk op je lievelingstekenfilm! Sidenote, leg al het ongezonde eten en drinken dat je nodig hebt allemaal binnen handbereik en zet je plas en poep emmer klaar mocht je het echt niet meer op kunnen houden. Hou alles als het kan binnen een vierkante meter.

TIP 2

Check instagram op de meest verschrikkelijke picture perfect accounts. Niet alleen geeft het je het ultieme rotgevoel dat jouw leven niet zo geweldig is, want dat is het dus niet maar je wordt ook nog eens geconfronteerd met jouw gebrek aan motivatie en dat zorgt juist voor een gebrek aan motivatie. Doorbreek die cirkel niet. Houdt het rond, net als je kont! Zoek vooral naar accounts met inspirerende motiverende lappen tekst naast een selfie van een chick dat alles heeft (botox in d’r voorhoofd en extra collageen in d’r bovenlip) en notice het veelvuldig gebruik van het woord healthy. Vergeet niet dat tijdens het checken van al dat social media geweld small portion packs van koekjes en chips het ultieme voer is. Zo draag je ook nog eens bij aan extra veel plastic fantastic! Hoe vet!

Tip 3

Bezorgservice. We doen gewoon maar even of alles dicht is. Alles is gesloten, case closed, terug de kast in en pak je telefoon maar want als er iets in het gat van je gezicht moet verdwijnen als je ongemotiveerd bent dan is het wel junkfood. Skip de vitamine en mineralen en laat de koolhydraten maar binnenstormen. Pizza eet je met 4 kazen en een verdwaalt blaadje spinazie of zo en als het echt niet anders kan en je wilt toch een frisse neus halen in de auto dan ga je natuurlijk naar de Drive in van de welbekende gele M. Lekker voedsel eten dat na 3 jaar nog niet aan schimmelvorming doet. MacHealthy Hashtag LoveMyLife…….

Tip 4

Je bent een zwijn. Nee je hoeft nu niet te knorren, sterker nog doe maar gewoon helemaal niks. Sporten is voor mensen die oppervlakkig zijn en nooit een boek lezen. Doe jij ook niet maar voor je snapchat verhaal heb je toch maar even weer 4 boeken aangeschaft om te laten zien hoe goed je bezig bent (Al ziet iedereen dat je je boek verkeerd om vasthoudt maar whatever). Laat de boel de boel vandaag. Sporten is geen optie en opruimen in huis is eigenlijk een vorm van sporten aangezien je er moe van wordt en ook nog een calorieën verbrandt. Hou je in, gooi alles op de grond en stap er over heen. Als je er niet naar kijkt is het er ook niet!

Tip 5

Blijf in bed. Of maak van je bank een bed. Als je geluk hebt ben je net pas wakker en vertel ik je nu dat je vandaag niks hoeft te doen. Nou weet ik dat ik veel jonge lezers heb die de komende dagen tentamens hebben dus ik zal niet zeggen dat je niet moet gaan leren. Pak je boek, vergeet je snapchat niet, en ga vooral leren. Maar doe dat in vredesnaam gewoon in bed en bestel een pizza of zo. Mocht je vervelende familieleden of vrienden hebben vandaag verras ze met je meest pessimistische en deprimerende opmerkingen vandaag zodat ook zij zwaar ongemotiveerd de dag weten door te brengen. Tenslotte sta je samen sterk!

Was je benieuwd naar de Bikini Lifestyle van Model Workout maar nu niet meer? Denk jij dat je onze online workouts liever nog een paar dagen uitstelt? Je zou dus een maand lang een pro account uit kunnen proberen en dat kost je maar één euro. Kijk over een paar dagen dan maar op www.mymodelworkout.com voor de hele Bikini workout serie en nog veel meer workout video’s en helaas gezonde recepten.

xoxo

Paultje

 

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Comments (1)

  • sinds wanneer kun jij meekijken in mijn dag en daar verslag van uitbrengen? whehehehe I LOVE IT! kus

    Beantwoorden

Plaats een reactie