Overig

De chocolade dief

De politie van het Overijsselse dorp Diepenveen heeft eindelijk een hardleerse chocolade dief opgepakt. Nee ik was het niet. Maar ik herkende mij in het daderprofiel. De chocolade dief was de afgelopen maanden op rooftocht in zeker acht supermarkten door in totaal meer dan 150 dozen chocolade te stelen. Niet in één keer uiteraard. Dat valt op….

Nou ga ik natuurlijk geen criminele activiteiten promoten maar I feel this woman. Soms sta je voor dat schap met alleen maar chocola en wil je gewoon alles in je mond proppen maar je hebt gewoon rekening te houden met je bankrekening. Chocola als hobby kan best duur zijn. De poolse vrouw is opgepakt door oplettendheid van medewerkers van de Albert Heijn in Diepenveen. Die hadden namelijk ineens zelf minder chocola om op te eten en dat begon te steken.

the-evasive-chocolate-thief-kitten-animals-funny-cats-pet-funny-animal-chat-kitties-kitty-photo

Het personeel herkende de chocolade dief van beelden die waren vrijgegeven van eerdere diefstallen. De werknemers hielden haar tijdens het winkelen in de gaten en betrapten haar op heterdaad. Haar tas zat vol met dozen Merci, Toffifee en Ferrero Rocher. Ze stopte haar tas vol met dozen en rekende vervolgens bij de kassa alleen wat kleine boodschappen af.

Lokale media noemden de vrouw ook wel de ‘Merci-dame‘, omdat dat merk haar nadrukkelijke voorkeur had.

Ik ga helemaal stuk om dit nieuws omdat ik het mezelf ook zie doen. Stiekem een hele doos Toblerone wegmoffelen en dan thuis zitten smikkelen tot ik hartstikke misselijk ben. Het zou het waard zijn. Misschien dat ik mezelf de komende tijd iets minder streng moet aanpakken want als ik echt denk dat ik hiertoe in staat ben ben ik misschien toch lichtjes gefrustreerd. Alles in balans brengen zal ik maar zeggen. Mocht je nou toch over een chocolade dief lezen dan weet je bij deze dus dat ik het ben!

Wat voor lekkers zou jij stelen als je denkt dat je ermee weg zou komen?

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie