Supermodel Saturday The Days

Supermodel Saturday #Lara Stone

Lara Stone is geboren in Geldrop op 20 december 1983 en is één van Nederlands allergrootse modellen. Lara is dochter van een Nederlandse moeder en een Britse vader en is opgegroeid in Mierlo. Op haar 16e verhuisde ze naar Parijs en begon toen een carrière als model. Ze staat bekend om het spleetje tussen haar tanden, haar grote voeten en dat ze eigenlijk totaal niet geschikt is als runway model omdat ze zogenaamd loopt als een houten klaas. 

Haar carriëre

Stone werd ontdekt door een modellenscout in de Parijse metro, toen ze 14 jaar was. Ze deed mee toen ze 15 was aan de Elite Model Look in 1999. Ze won niet maar tekende wel een contract met Elite. Na jaren als een niet zo heel erg succesvol model te hebben gewerkt, kwam er een ommezwaai toen ze tekende bij IMG in 2006. Kort daarna opende ze de haute coutureshow van Givenchy in Parijs.

 

419548-800w

Ze heeft shows gelopen voor Louis Vuitton, Chanel, Lanvin, Miu Miu, Fendi, MaxMara, Pollini, Prada, Anna Sui, Marc Jacobs, Michael Kors, Stella McCartney, Zac Posen,Balmain, Celine, Hermès, Jean Paul Gaultier, Dolce & Gabbana, Givenchy, Karl Lagerfeld, Missoni, Emanuel Ungaro, en Victoria’s Secret. Stone stond ook op de Pirelli kalender 2009, 2011 en 2012. Ze is ook lang het gezicht van Louis Vuitton geweest, ze trad daarmee in de voetsporen van diverse supermodellen en bekendheden. Door de Franse Vogue werd ze 1 van de topmodellen van de 00s genoemd. In 2010 won Stone de Model of the Year award tijdens de British Fashion Awards. In 2013 was ze ambassadrice van L’oreal. Afgelopen jaar was ze het gezicht van Stella, de geurlijn van Stella McCartney.

 

Social Media

Volg Lara Stone op haar social media

Twitter

Instagram

Facebook

342690-800w

 

Covers

Tja, eigenlijk is er geen belangrijk blad waar ze niet op de cover heeft gestaan. Met het allergrootste recht Dutch Supermodel Power!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie