Food Smoothies The Days Thirsty thursday

Thirsty Thursday #Chocola Bramen Smoothie

Slimmerd dat ik ben….. ik fabriceer vaak smoothies en maak er dan geen foto’s van of vergeet een ingrediënt op te schrijven bij een spontane smoothie wonder. Gelukkig ben ik geen Model Workout Foodie maar een Model Workout trainer. Sowieso denk ik er nooit aan om foto’s van mijn eten en drinken te maken en als ik uit eten ga en ik zie mensen eerst het eten koud laten worden omdat ze er de perfecte foto van willen maken ben ik meestal al klaar voordat zij hun eerste hap nemen. Dat gaat thuis niet anders, ik drink mijn smoothie vaker straight out of the blender dan dat ik het netjes in een glas doe. Ik drink ook vaak uit het pak met de koelkastdeur gewoon open. 

Waarom ik dit vertel? Nou ik heb mijn eigen bramenstruik in mijn tuin en daar zaten bramen aan, nadruk op zaten. Daar moest ik natuurlijk een smoothie mee maken en dacht wat zal ik daar eens bij gooien en zo belandde er een flinke lepel cacao in de blender. Oftewel chocola bramen smoothie….. alleen schreef ik niet op wat ik er nog meer in deed maar dankzij Cassie van BacktoherRoots heb ik alsnog een perfecte chocola bramen smoothie gevonden!

Ingrediënten

  • 1 rijpe banaan
  • 1 kopje amandel melk
  • 1 volle eetlepel ongezoete cacaopoeder
  • ½ kopje verse bramen
  • Handvol ijs
  • Honing, naar smaak

Bereiding

Je begrijpt het al, alles in de blender en net zo lang op de knop drukken tot je een glad mengsel hebt! Dan kan je genieten van je chocolade bramen smoothie heart

Bottoms up

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie