TwenTies Workouts

Thuis een mooi bovenlichaam trainen

Vol afschuw kan ik naar mezelf kijken in de spiegel. Meneertje Nooit Genoeg word ik wel eens door sommigen genoemd want de ene keer vind ik mezelf niet dun genoeg en dan weer niet gespierd genoeg of niet mooi genoeg en er lijkt maar geen licht aan het eind van deze zelfhaat tunnel te komen. Maakt niet uit of er iemand een compliment maakt eigenlijk. Toch ben ik wel blij met mijn benen en billen. Ik ben zelfs blij met mijn voeten, zeker nu ik in de zomer zie wat een hobbit voeten sommige mensen hebben. Nee mijn probleem is mijn bovenlichaam. Ik wil kunnen zeggen over mezelf dat ik een mooi bovenlichaam heb want dat doe ik nu nog niet. Daarom train ik thuis mijn bovenlichaam met onze online workouts!

Één van de dingen waar ik mee moet stoppen is mezelf met anderen vergelijken. Misschien nog maar eens de tips van Lotta HIER terug lezen. Beginnen met trainen is voor sommigen al moeilijk maar daar heb ik gelukkig geen last van. Misschien heb ik geen geduld of moet ik mijn trainingsschema aanpassen. Anyway, laten we samen aan de slag gaan om ons bovenlichaam mooi te trainen. In ieder geval mooi genoeg voor onszelf!

We gaan armen trainen! We gaan core trainen! We gaan genieten!

Armen Workout

Hoe train je met My Model Workout en wat zijn de basis principes van een gezonde lifestyle?
Lees het in het Algemene E-book van Model Workout.

Core Workout

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze online workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel opwww.mymodelworkout.comvoor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie