Smoothies The Days Thirsty thursday

Thirsty Thursday #Kiwi Spinazie Smoothie

Ik moest altijd kiwi van mijn moeder eten omdat daar volgens mijn ma de meeste vitamine c in zou zitten. Sindsdien haat ik kiwi. Als ik ze zie liggen in de supermarkt loop ik er om heen. Het gaat diep maar niet zo diep dat ik het niet in een smoothie kan verwerken. Dus gewoon mengen tot ik het niet meer overheersend vind proeven. Makkelijker gezegd dan gedaan met kiwi in je smoothie.

Kiwi’s zijn zeer rijk aan vitamine E en vitamine C, twee vitamines met een krachtige antioxidant werking. Eén kiwi van 100 gram bevat minstens 166% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C. Dus ja mijn ma had gelijk….

Ingrediënten

• 2 kiwi’s, geschild en gehalveerd
• ½ banaan, gepeld
• 1 kopje babyspinazie
• ½ kopje vanille yoghurt
• 2 eetlepels gemalen lijnzaad (optioneel)
• ½ kopje appel sap
• 10-12 ijsblokjes

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een blender en blend tot een gladde massa.

Ben je nu benieuwd naar meer recepten van Model Workout? Denk jij dat je ook al onze online workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor nog veel meer workout video’s en recepten!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie